Follow us

Love Connection | Η Yamamay γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με ένα ξεχωριστό τρόπο

Θα βρεις σίγουρα κομμάτια που σου ταιριάζουν.

yamamay Courtesy of Yamamay

Η Yamamay είναι έτοιμη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που σχετίζεται με τη "σύνδεση" που υπάρχει ανάμεσα στην αγάπη για τον σύντροφό μας, τους φίλους, τα αδέρφια μας, τους γονείς μας, γιατί αυτό είναι που μας κρατά μαζί, και είναι ο ισχυρότερος δεσμός όλων.

Love Connection | Η Yamamay γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με ένα ξεχωριστό τρόπο

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε την αγάπη μας έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Από ερωτικά γράμματα και ποιήματα σε μηνύματα και φωτογραφίες που αποστέλλονται σε πραγματικό χρόνο και τα smartphone έχουν γίνει τα νέα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε για να μεταφέρουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

Courtesy of Yamamay

Φέτος, όπως ποτέ άλλοτε, η τεχνολογία μας βοήθησε να μείνουμε συνδεδεμένοι, από μακριά, και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021 μας δίνει, για άλλη μια φορά, την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Courtesy of Yamamay

Για να μεταδώσει αυτό το μήνυμα, η Yamamay επέλεξε μια μοναδική ομάδα ταλαντούχων influencer όπως οι Nilufar Addati, Giulia Accardi, Giulia Arena, Vanessa Gentile, Sonja Kovac, Marica Pellegrinelli, Giulia Piscina, Cat Poulain, Martini Sisters, Elena Santarelli, Melissa Satta, Giulio.

Courtesy of Yamamay

Τα πρόσωπα της νέας social καμπάνιας φορούν γυναικεία εσώρουχα από δαντέλα και κεντήματα, παντόφλες και babydolls, κιμονό, ρόμπες και πιτζάμες, εκφράζοντας μια ρομαντική αλλά κομψή, μυστηριώδη και σαγηνευτική γοητεία, αλλά και ανδρικές πιτζάμες και εσώρουχα. Η συλλογή Yamamay έχει σχεδιαστεί για άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών και ταιριάζει σε όλα τα γούστα ώστε να αποτελέσει το τέλειο δώρο για εκείνη ή για εκείνον, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Courtesy of Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ