Follow us

H&M studio SS21 | H συλλογή που εμπιστεύονται οι πιο στιλάτες Ελληνίδες φέτος

Η ξεχωριστή zero waste έμπνευση πίσω από τη νέα collection.

H&M Courtesy of H&M

Διαχρονικότητα, μοναδικότητα, πρακτικότητα. Αυτά είναι τα τρία κυριότερα χαρακτηριστικά που κάθε σύγχρονη γυναίκα θέλει να αποπνέει με την εμφάνιση και τις στιλιστικές επιλογές της. Ο στόχος όλων μας άλλωστε είναι να δημιουργήσουμε μία capsule γκαρνταρόμπα που θα μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Η H&M αφουγκράστηκε αυτές τις ανάγκες των γυναικών και έτσι δημιούργησε τη συλλογή Η&Μ Studio SS21 με τίτλο "Treasure Forever", η οποία αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια που έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Πιστή στον sustainable χαρακτήρα της, η H&M έφτιαξε τα περισσότερα κομμάτια της collection από υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές.

Πρωταγωνιστές της συλλογής είναι οι γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ και το λευκό, το διαχρονικά αγαπημένο μας μαύρο αλλά και τα έντονα χρώματα όπως το κοραλλί και το κίτρινο στη neon εκδοχή του.

Η νέα H&M Studio SS21 συλλογή μάλιστα έχει ήδη γίνει η αγαπημένη πολλών Ελληνίδων που ξεχωρίζουν για το πηγαίο στιλ και τη φινέτσα τους. Η Τζωρτζίνα Λιώση, η Ίλντα Κρόνι και η Νεφέλη Κουρή είναι οι ambassadors της συλλογής στην Ελλάδα για τη σεζόν SS21 και έχουν ήδη αγαπήσει και ξεχωρίσει πολλά από τα κομμάτια της.

Μία ακόμα απόδειξη πως η H&M κάνει το καλύτερο δυνατό για το περιβάλλον είναι πως οι τρεις ambassadors φωτογραφήθηκαν για το brand συνδυάζοντας τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη συλλογή για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 με κομμάτια που ανήκουν σε προηγούμενες Studio συλλογές. Αποδεικνύεται έτσι πως όλες οι συλλογές Studio της H&M μπορούν να φορεθούν άνετα και σε επόμενες σεζόν, παραμένοντας up to date και πολύ κομψές.

Η Τζωρτζίνα Λιώση, η Ίλντα Κρόνι και η Νεφέλη Κουρή συνδύασαν παλιούς H&M Studio θησαυρούς με κομμάτια της νέας SS21 συλλογής, δείχνοντας μας πώς μπορούμε να φορέσουμε τα κομμάτια της collection.

Τζωρτζίνα Λιώση

Η ηθοποιός δημιούργησε ένα ιδανικό look για την άνοιξη, συνδυάζοντας τρία must have κομμάτια. Μία μαύρη ψηλόμεση παντελόνα που μπορείς να φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας , ένα φανταστικό crop top με κεντήματα από τη Studio συλλογή AW16 και ένα blazer σε μπεζ απόχρωση που ταιριάζει τόσο στα office looks σου όσο και στις χαλαρές εμφανίσεις σου.

H&M studio SS21 | H συλλογή που εμπιστεύονται οι πιο στιλάτες Ελληνίδες φέτος

Από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου δεν πρέπει να λείπει το easy to wear φόρεμα. Φέτος την άνοιξη, ακολούθησε το παράδειγμα της Τζωρτζίνας Λιώση και επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε έντονη απόχρωση όπως αυτό από τη νέα H&M Studio συλλογή.

georgina liosi

Ίλντα Κρόνι

Το look της Ίλντα Κρόνι αποδεικνύει πως τα total white σύνολα είναι η πιο stylish επιλογή για τη νέα σεζόν. Το μοντέλο συνδύασε ένα ψηλόμεσο flared παντελόνι και μπλούζα με κρόσσια από την H&M Studio SS21 συλλογή, υπενθυμίζοντας μας πως ένα casual look μπορεί να έχει χαρακτήρα.

ilda

Αυτή την άνοιξη, τα neon χρώματα έχουν την τιμητική τους και αυτό το look της Ίλντα θα πείσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashionistas για τη στιλιστική τους αξία. Το μοντέλο συνδύασε μία ψηλόμεση παντελόνα σε κίτρινη neon απόχρωση με λευκό πουκάμισο από προηγούμενη Studio συλλογή και μαύρο crop top. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με το ψάθινο καπέλο της νέας collection.

ilda

Νεφέλη Κουρή

Η Νεφέλη Κουρή παραδίδει μαθήματα στιλ με αυτό το look. Έχει συνδυάσει ένα mini nude φόρεμα από την H&M Studio AW20 που αναδεικνύει τη σιλουέτα της με το all time classic μαύρο blazer της H&M Studio SS21 που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

nefeli

Ένα από τα κομμάτια που σίγουρα θα φοράς για χρόνια είναι το κλασικό και αγαπημένο μαύρο φόρεμα. Η Νεφέλη Κουρή επέλεξε αυτό το midi μαύρο φόρεμα από την H&M Studio SS21 συλλογή, το οποίο είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις με έναν bohemian αέρα.

nefeli

Η "Treasure Forever" συλλογή της H&M θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Φεβρουαρίου στο hm.com

Τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου

Μπλούζα 59,99 EUR H&M Studio SS21

Φούστα με κρόσσια 79,99 EUR H&M Studio SS21

Βερμούδα 129 EUR H&M Studio SS21

Off shoulder φόρεμα 79,99 EUR H&M Studio SS21

Πουκάμισο 79,99 EUR H&M Studio SS21

Μπλούζα 39,99 EUR H&M Studio SS21

Μπλούζα 79,99 EUR H&M Studio SS21

Καπέλο 39,99 EUR H&M Studio SS21

Ριγέ πουκάμισο 59,99 EUR H&M Studio SS21

Denim παντελόνι 59,99 EUR H&M Studio SS21

Jacket 199 EUR H&M Studio SS21

Blazer 149 EUR H&M Studio SS21

Σκουλαρίκια 24,99 EUR H&M Studio SS21

Φουλάρι 24,99 EUR H&M Studio SS21

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ