Follow us

Styling Tips | Το μοναδικό tip που χρειάζεται να γνωρίζεις για να ντύνεσαι εύκολα κάθε πρωί

Είναι πολύ πιο εύκολα από όσο πιστεύεις.

styling tips Pixel Formula

Υπάρχουν κάποιες τάσεις που εμφανίζονται στον κόσμο της μόδας χωρίς να καταφέρουν να κερδίσουν τη συμπάθεια των γυναικών που αγαπούν το στιλ. Υπάρχουν όμως και κάποιες τάσεις που έρχονται για να μείνουν και κάθε σεζόν εξελίσσονται ακόμα περισσότερο. Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα monochromatic ή tone to tone σύνολα που έχουν κατακλύσει τον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια.

Loading...

Fashionistas από όλο τον κόσμο επιλέγουν να δημιουργήσουν looks σε ένα συγκεκριμένο χρώμα για κάθε πιθανή περίσταση. Για το γραφείο, για τις χαλαρές βόλτες ή κάποιο επίσημο event, τα monochromatic σύνολα είναι εντυπωσιακά και κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη.

Loading...

Εάν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, σκέψου πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσεις ένα σύνολο σε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Μαύρο, κόκκινο, μπεζ, γκρι, μπλε. Σου προσφέρει την ευκολία να μην πολυσκεφτείς το styling ή αν τα χρώματα των ρούχων σου ταιριάζουν μεταξύ τους. Ταιριάζουν σίγουρα. Επίσης, με αυτό τον τρόπο η κομψότητα είναι εξασφαλισμένη χωρίς να χρειαστεί να περάσεις άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη.

Loading...

Εκτός από το total black σύνολο όμως που σίγουρα είναι πάντα η πιο εύκολη επιλογή που κάνεις εσύ και όλες μας, αξίζει να υιοθετήσεις αυτό το trend για να προσθέσεις περισσότερο χρώμα στην εμφάνιση σου. Μερικές από τις πιο stylish επιλογές είναι οι γήινες αποχρώσεις, αλλά και τα pastels όπως το λιλά και το πράσινο mint. Ακόμα κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τα basic χρώματα, αντί να φορέσεις ένα total black σύνολο προτίμησε ένα λευκό μονοχρωματικό look που αποπνέει πολυτέλεια και φινέτσα.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

6 styling tips που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ