Follow us

Sanguel | Το luxury comfort απέκτησε όνομα

Η Ελένη Στασινοπούλου και η Σοφία Ιωάννου μας συστήνουν την πολυτέλεια του νέου knitwear brand.

MissBloom TEAM
Sanguel Courtesy of Sanguel

Η μόδα στα πλεκτά ξαναγράφει ιστορία καθώς οι συνθήκες του "new normal" στην εποχή που διανύουμε ανέδειξαν τα knitwear σε κυρίαρχη τάση. Όχι τυχαία, αφού η απαλότητα, η άνεση και η relaxed κομψότητα που προσφέρουν τα κάνουν ιδανικά για τα πιο versatile looks εντός και εκτός σπιτιού. Τα πλεκτά, όμως, οφείλουν να διαθέτουν ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό για να έχουν πάντα θετικό πρόσιμο στη φινέτσα: την ποιότητα. Και η knitwear συλλογή του luxury resort wear brand Sanguel έρχεται να προσφέρει ακριβώς αυτό – και κάτι περισσότερο: σχεδιασμό υπό το πρίσμα της υψηλής μόδας.

Sanguel, η αρχή του ταξιδιού

Το brand ξεκίνησε το ταξίδι του το 2019 στο Παρίσι, ως μία ωδή στην αέναη αναζήτηση ηλιόλουστων ταξιδιών και στη δημιουργία της τέλειας γκαρνταρόμπας διακοπών. Η κοσμοπολίτικη αισθητική και το διαχρονικό jet set ήθος διαπερνά τη φιλοσοφία του brand, που φιλοξενεί σιλουέτες οι οποίες διακρίνονται από αυτοπεποίθηση, δραματικότητα και ultra-feminine κομψότητα. Κολακευτικά μαγιό, χαλαρά cover-ups, σικάτα καφτάνια, αισθησιακά knit coctail dresses και ολόσωμες φόρμες έρχονται για να εκφράσουν μοναδικά το στιλ των globe-trotters.

Sanguel | Το luxury comfort απέκτησε όνομα

Ψυχή του brand, και ιδρύτριά του, η σχεδιάστρια Sanguel Katak, η οποία θεωρείται πρωτοπόρος στα πλεκτά χάρη στις στοιβαρές συνθέσεις των καινοτόμων νημάτων που χρησιμοποιεί. Με σπουδές στο σχέδιο μόδας και εμπειρία σε διάφορα διεθνή fashion brands (Hugo Boss, Inditex), κι έχοντας ζήσει σε διάφορες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, η Katak κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να δημιουργεί έξω και πέρα από όρια και σύνορα. Οι τολμηρές knitwear συνθέσεις συναντούν τις tailored δημιουργίες στο δικό της πλέον brand, το Sanguel.

"Η γυναίκα για την οποία σχεδιάζω είναι δυναμική και όμορφη, ανεξάρτητα από νούμερα και κανόνες. Τής αξίζει να φορά αριστουργήματα" δηλώνει η σχεδιάστρια, που εστιάζει στη δημιουργία κομματιών όπου η αυτοπεποίθηση παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Sanguel

Πλεκτά Sanguel & το luxury comfort

Στη εποχή που τα ταξίδια έχουν περιοριστεί, τα πλεκτά Sanguel βρίσκουν μία άλλη κυρίαρχη θέση, στο loungwear, και προσφέρουν λύσεις πολυτέλειας στο νέο in house lifestyle. Μαλακά πλεκτά top από κασμίρ, πολυτελή κασμιρένια ντε – πιε σύνολα, θηλυκά slip dresses από κασμίρ και κομψά crop tops γίνoνται μερικές από τις πιο δυνατές επιλογές για να συντροφεύσετε τα looks της εποχής, με ακλόνητη βεβαιότητα ότι αυτά τα κομμάτια θα πάρουν για πάντα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

Sanguel

What is luxury comfort?

Η Ελένη Στασινοπούλου και η Σοφία Ιωάννου μας συστήνουν την πολυτέλεια του νέου knitwear brand. Δες το βίντεο.

*Το brand SANGUEL διατίθεται αποκλειστικά από την Saltwater, T. 210 89 40 813

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ