Follow us

Πώς να ντυθείς στα λευκά τον χειμώνα σύμφωνα με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η παρουσιάστρια σου δίνει και πάλι έμπνευση για να υιοθετήσεις μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν: το λευκό χρώμα.

Ζέτα Μακρυπούλια cover

Άρρηκτα συνυφασμένο με τους θερινούς μήνες, το total white σπάνια επιλέγεται στο ντύσιμο του χειμώνα. Οι γυναίκες που το τολμούν όμως, ξεχωρίζουν με τη χρωματική του ομοιομορφία να δίνει το κομψό touch που αναβαθμίζει κάθε σύνολο.

Στην καρδιά της σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια το φόρεσε σε ένα άρτιο outfit που σου λύσει τα χέρια από πλευράς styling. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια προτίμησε off white μακρυμάνικο πλεκτό μίντι φόρεμα με loose high neck, το οποίο συνδύασε με λευκή φαρδιά ζώνη στη μέση και ψηλοτάκουνες μπότες.

Loading...

Με το cozy dressing να συνεχίζει την κυριαρχία του, αξίζει να επενδύσεις κι εσύ σε ένα πλεκτό φόρεμα στις αποχρώσεις του λευκού. Θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος σου στη δημιουργία του ιδανικού 5 minute look για κάθε μέρα. Αν στη ντουλάπα σου δε διαθέτεις το ίδιο χρώμα σε παπούτσια και αξεσουάρ, άντλησε έμπνευση από τη Ζέτα και προτίμησε κάποιο παρόμοιο από τη χρωματική του παλέτα. Θα πετύχεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα και θα δώσεις μια φωτεινή νότα στο χειμερινό σου ντύσιμο, δίχως κόπο και άγχος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ