Follow us

Από τον οίκο Chloé μέχρι τo Zara αυτό είναι το κόσμημα που επιλέγουν ξαφνικά οι fashion insiders

Εν μέσω συνεχόμενων lockdown ο πλανήτης έχει αποκτήσει ένα νέο ενδιαφέρον για τα διαχρονικά, σικάτα κοσμήματα.

street style cover Aimee Song Abaca/www.visualhellas.gr

Κάτι παράξενο και ταυτόχρονα συναρπαστικό συμβαίνει με τα κοσμήματα στην διεθνή αγορά μόδας. Τη στιγμή που ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη βρίσκεται αντιμέτωπο με συνεχόμενα μικρά ή μεγάλα lockdowns, τεράστια διαδικτυακά καταστήματα όπως είναι τα Net-a-Porter και Matchesfashion ανακοίνωσαν ότι υπάρχει στις σελίδες τους ένα ανεξήγητα μεγάλο ενδιαφέρον για κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια. Παράλληλα τα συγκεκριμένα on line καταστήματα εξηγούν ότι το συγκεκριμένο ενδιαφέρον αφορά κυρίως σε πολύ ποιοτικά κομμάτια, αλλά και διαχρονικά τα οποία μπορείς να κρατήσεις πάνω σου μία ολόκληρη ζωή.

Κι όσο συμβαίνουν τα παραπάνω στον κόσμο της μόδας ένα πολύ συγκεκριμένο κόσμημα έχει κάνει την εμφάνιση του από την αρχή και, μάλιστα, σε αυτή τη φάση κυκλοφορεί τόσο από μεγάλους και ακριβούς οίκους μόδας (όπως ο οίκος Chloé) όσο και από φινετσάτα κοσμηματοπωλεία διεθνούς φήμης, αλλά και από μεγάλες αλυσίδες γρήγορης μόδας σαν τo Zara.

Σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά, αφού τα χρυσά, επίχρυσα και ασημένια μονογράμματα υπήρξαν πάντα μία δημοφιλής επιλογή σε μενταγιόν και δακτυλίδια. Μέσα στο 2021 όλα δείχνουν πως θα έχουμε το οριστικό comeback με αυτό το εκλεπτυσμένο, απλό μα πολυτελές κόσμημα να κερδίζει έδαφος παίζουν σημαντικό ρόλο στο στυλ μας.

Με παριζιάνικο αέρα και classy γοητεία ένα μενταγιόν με το αρχικό σου θα φορεθεί για πάντα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που φοράς το διαμαντένιο σου δακτυλίδι ή ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Από τον οίκο Chloé μέχρι τo Zara αυτό είναι το κόσμημα που επιλέγουν ξαφνικά οι fashion insiders
Loading...

Πηγή: Womantoc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ