Follow us

Η Kylie Jenner αγόρασε τα πιο ακριβά σανδάλια που έχουν γίνει ποτέ

Κατασκευασμένα από τσάντες Hermès, αγγίζουν τα 76.000 δολάρια.

Kylie Jenner Abaca/www.visualhellas.gr

H Kylie Jenner λατρεύει να αγοράζει συλλεκτικά ρούχα και αξεσουάρ διάσημων οίκων. Στη συλλογή της θα βρει κανείς μεταξύ άλλων vintage Dior, Chanel, Tom Ford και Gucci κομμάτια. Το τελευταίο της απόκτημα όμως ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Η 23χρονη επένδυσε στα πανάκριβα Birkenstock σανδάλια του brand MSCHF, τα οποία είναι κατασκευασμένα με δέρμα από τσάντες Hermès. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω παπούτσια κοστίζουν 76.000 $ και φτιάχνονται από κατεστραμμένες Birkin.

Η Kylie Jenner αγόρασε τα πιο ακριβά σανδάλια που έχουν γίνει ποτέ

Η ίδια, γεμάτη χαρά για την αγορά της, φωτογράφισε τα "Birkinstock' by MSCHF σε story στο προσωπικό της προφίλ και ευχαρίστησε τη γερμανική εταιρεία.

Κάνοντας ένα καλύτερο close-up, παρατηρούμε πως η MSCHF κράτησε τον ανατομικό πάτο των Birkenstock και τοποθέτησε τα δερμάτινα κομμάτια των Birkin στο επάνω μέρος, Ωστόσο, καμία από τις δύο μάρκες δεν τα ενέκρινε ως προϊόν της.

Συνολικά έχουν κατασκευαστεί δεκατρία ζευγάρια και εκτός από τη Jenner τα viral υποδήματα έχουν αποκτήσει ο ράπερ Future, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kehlani και ένας συλλέκτης έργων Τέχνης που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ