Follow us

Loungewear | 10 ανοιξιάτικα κομμάτια που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Οι καλύτερες προτάσεις για να υποδεχτείς τη νέα σεζόν.

211400

Mε την καραντίνα να συνεχίζεται, το στιλιστικό ενδιαφέρον έχει αναπόφευκτα στραφεί στο loungewear. Το χαλαρό ντύσιμο και οι μίνιμαλ σχεδιασμοί αποτέλεσαν τις κυρίαρχες τάσεις του χειμώνα κι εσύ συνήθισες τόσο πολύ τα άνετα ρούχα που δε θέλεις να τα βγάλεις από πάνω σου. Ωστόσο, μία στιλιστική ανανέωση ενόψει της άνοιξης επιβάλλεται.

Η νέα κολεξιόν της Regalinas υπόσχεται να κάνει τις μέρες στο σπίτι απολαυστικές, με θηλυκές δημιουργίες που αποτελούν την επιτομή της άνεσης. Ανοιχτά και παστέλ χρώματα, κορδέλες, γιακάδες, φιόγκοι και βολάν διακοσμούν φόρμες, φούτερ και ζακέτες – κομψά, ευκολοφόρετα κομμάτια που εξυπηρετούν την παραμονή σου εντός, αλλά παράλληλα μπορούν να φορεθούν και εκτός με το κατάλληλο styling. Και αν λατρεύεις να ξεχωρίζεις, μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στις statement μπλούζες, τα μοντέρνα παντελόνια και τα αέρινα φορέματα που υπογράφει το brand και θα σε ενθουσιάσουν.

Παρακάτω ακολουθούν 10 κομμάτια που εμείς προσθέσαμε στο διαδικτυακό μας καλάθι, χωρίς δεύτερη σκέψη. Άντλησε έμπνευση κι επίλεξε ανάλογα το γούστο σου. Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή στο REGALINAS, στο Facebook και στο INSTAGRAM.

Φούτερ με κουκούλα και κουμπιά, regalinas.gr

Φούτερ με κουκούλα, regalinas.gr

Φούτερ με τσέπη καγκουρό, regalinas.gr

Ζακέτα φούτερ με βολάν, regalinas.gr

Μεταλλιζέ κολάν, regalinas.gr

Παντελόνι φούτερ, regalinas.gr

Ψηλόμεσο παντελόνι baggy, regalinas.gr

Μπλούζα κρουαζέ, regalinas.gr

Μπλούζα με γιακά, regalinas.gr

Πουά κρουαζέ φόρεμα, regalinas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ