Follow us

Spring 2021 | Το No1 trend που κυριαρχεί στην ανοιξιάτικη μόδα το έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Ήρθε η στιγμή να το φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους.

stripes Pixel Formula

Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’20 από τη Coco Chanel, η οποία έκανε τάση το resort στιλ και μέχρι σήμερα συνεχίζει να ενθουσιάζει κάθε γυναίκα που αγαπά το αυθεντικό στιλ και τη φινέτσα. Οι μαρινιέρες είναι το κομμάτι που μπορεί να φορέσει κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας, στιλ αλλά και dress code. Είναι διαχρονικές, πολύ κομψές και ταιριάζουν με τα πάντα. Φέτος την άνοιξη, οι ριγέ μπλούζες με τα Παριζιάνικα vibes είναι από τις top τάσεις της μόδας με fashionistas να έχουν ξεκινήσει ήδη να μας προτείνουν διαφορετικούς και updated τρόπους για να τις φορέσουμε.

Εάν θέλεις να μοιάζει με Γαλλίδα fashionista, συνδύασε τη μαρινιέρα σου με ankle cut υφασμάτινα παντελόνια και ολοκλήρωσε το look με loafers ή ακόμα και sneakers, ώστε να νιώθεις άνετα. Το αγαπημένο look των influencers αυτή την περίοδο είναι ασπρόμαυρα ριγέ πουλόβερ με leather παντελόνια ή ακόμα και φόρμες. Εξίσου stylish αλλά και πολύ κοριτσίστικη επιλογή είναι να φορέσεις τη μαρινιέρα σου με denim σαλοπέτα.

Extra Tip

Σε περίπτωση που έχεις ήδη στη συλλογή σου μία μαρινιέρα σε συνδυασμό λευκό-navy blue ή λευκό μαύρο, αξίζει να επενδύσεις σε άλλα χρώματα όπως το λευκό- κόκκινο ή με κάποιο άλλο pastel χρώμα.

Πέντε κομψοί τρόποι για να φορέσεις τη μαρινιέρα φέτος την άνοιξη.

Κομψοί τρόποι για να φορέσεις τη μαρινιέρα

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ριγέ μπλούζα American Eagle

Ριγέ μπλούζα Pink Woman

Ριγέ μπλούζα με κολιέ BSB

Μπλούζα ριγέ από βαμβάκι Benetton

Ριγέ πουλόβερ H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ