Follow us

Πώς θα δημιουργήσετε κομψά looks με sweatshirts

Πολύτιμες συμβουλές για εμφανίσεις με φούτερ μπλούζες.

street style Splash News / Ideal Image

Ατελείωτες ώρες δουλειάς μπροστά στο υπολογιστή λόγω τηλεργασίας, ξεκαθάρισμα και οργάνωση κάθε ντουλάπας του σπιτιού και σύντομες βόλτες, στέλνοντας "Μετακίνηση 6" στο 13033. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που έχει επιβάλλει ο Covid-19 στη ζωή μας εδώ και έναν χρόνο, αλλάζοντας πολλά από όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Ένα από αυτά είναι ο τρόπος που ντυνόμαστε, οι επιλογές που κάνουμε σε brands, αλλά και οι συνδυασμοί που δημιουργούμε για τα everyday σύνολά μας. Το athleisure και το loungewear στιλ είδαν τις μετοχές τους να εκτοξεύονται και εμείς ανακαλύψαμε πως εκτός από statement αξεσουάρ και εντυπωσιακά ρούχα, υπάρχουν και άλλες επιλογές για να είμαστε κομψές.

Ουσιαστικά, η πανδημία μας έκανε να πατήσουμε ένα pause στον γρήγορο τρόπο ζωής μας, αλλά και στο fast fashion, να παρατηρήσουμε τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και να σκεφτούμε νέους τρόπους για να τα φορέσουμε. Για παράδειγμα, κάποια κομμάτια που μέχρι πρόσφατα φορούσαμε μόνο μέσα στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, όπως οι sweatshirts ή μπλούζες φούτερ που πλέον πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα της μόδας και έχουν αποδειχθεί το key item για ένα κομψό street style look.

Συνέχισε την ανάγνωση στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ