Follow us

To jacket που επιλέγουν οι πιο στιλάτες Influencers γι' αυτή την άνοιξη υποστηρίζει καλό σκοπό

Kαι αξίζει μία θέση στη συλλογή σου.

Will jacket Courtesy of Sézane

Αν θαυμάζεις κι εσύ το στιλ των Jeanne Damas, Camille Charriere, Anne-Laure Mais και γενικότερα το #parisianlifestyle, τότε σίγουρα γνωρίζεις το γαλλικό brand Sézane. Με σύγχρονη αισθητική, μοναδικό χαρακτήρα, μοτίβα, χαρούμενα χρώματα και κομψές γραμμές, πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις των "it girl" και κατακλύζει τους λογαριασμούς τους με εμπνευσμένα σύνολα και επίκαιρες τάσεις.

Ανάμεσα στα κομμάτια της νέας του συλλογής ξεχωρίζει, το Will jacket, ένα σακάκι κατασκευασμένο από σταθερό αλλά ταυτόχρονα μαλακό οργανικό βαμβάκι, μεγάλες τσέπες και αρκετές διαθέσιμες αποχρώσεις. 'Ανετο, ελαφρύ και ευκολοφόρετο, ταιριάζει ιδανικά στην ηλιόλουστη ελληνική Άνοιξη την εποχή της πανδημίας και επιλέγεται και από τις Ελληνίδες Influencers που λατρεύουν το label και αντιπροσωπεύουν το διαχρονικό και απαράμιλλα σικ ντύσιμο.

Loading...

Με αφορμή μάλιστα το online pop up store που η εταιρεία εγκαινίασε πριν από λίγες ημέρες αποκλειστικά για την Ελλάδα, το 100% των εσόδων του διατίθεται στο Σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος" που εδρεύει στην Αθήνα και προσφέρει βοήθεια σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Loading...

Loading...

Επιπλέον, με τον κωδικό BONJOURGREECE κατά την αγορά του, εξασφαλίζεται δωρεάν γρήγορη παράδοση και δωρεάν επιστροφές.

Δες περισσότερα στο sezane.com, στο Instagram και στο Facebook.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ