Ηλιάνα Παπαγεωργίου-'Έλενα Παπαρίζου | Φόρεσαν το ίδιο φόρεμα της Celia Kritharioti με 4 χρόνια διαφορά

Το μικρό μαύρο φόρεμα στην πιο θηλυκή εκδοχή του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Ο Κάιζερ της μόδα, Karl Lagerfeld είχε πει πως "μία γυναίκα θα είναι πάντα κατάλληλα ντυμένη με ένα μικρό μαύρο φόρεμα”. Ο Hubert de Givenchy δημιούργησε ένα iconic μαύρο φόρεμα για την Audrey Hepburn και την ταινία Breakfast at Tiffany's ενώ μία red carpet εμφάνιση που έχει γράψει ιστορία είναι εκείνη της Elizabeth Hurley με το μαύρο Versace φόρεμα με τις χρυσές παραμάνες.

Η ιστορία της μόδας έχει αποδείξει πως το μαύρο φόρεμα είναι το κομμάτι που θα λατρεύουν οι γυναίκες όσα χρόνια κι αν περάσουν. Είναι κομψό, ευκολοφόρετο, μας βοηθά να πειραματιζόμαστε με το styling και φυσικά διαχρονικό. Το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό μαύρο φόρεμα για κάθε πιθανή περίσταση. Από κάποιο ραντεβού ή επίσημο κάλεσμα μέχρι για το γραφείο ή μία χαλαρή βόλτα στην πόλη, το μαύρο φόρεμα θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Μία από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας, η Σίλια Κριθαριώτη απέδειξε για ακόμα μία φορά πως οι δημιουργίες της είναι διαχρονικές και μπορούν να φορεθούν από γυναίκες που αγαπούν την κομψότητα όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μαύρο φόρεμα με τα κοψίματα που έχει φορέσει τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με διαφορά τεσσάρων χρόνων. Πρόκειται για ένα maxi μαύρο φόρεμα με ψηλά κοψίματα στα πόδια και τη μέση, το οποίο βοηθά μία γυναίκα να δημιουργήσει μία εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο sexiness και τη φινέτσα.

Η τραγουδίστρια είχε φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα το 2017 στο performance της για τα Mad Awards, όπου είχε ερμηνεύσει το τραγούδι "Haide”. Η Έλενα Παπαρίζου είχε ολοκληρώσει την εμφάνιση της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, διακοσμημένα με στρας.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2021, το συγκεκριμένο μαύρο φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη συνεχίζει να είναι πολύ κομψό και επίκαιρο. Απόδειξη, η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε το ίδιο μαύρο φόρεμα πριν λίγο καιρό στην καμπάνια για το νέο άρωμα που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με ένα beauty brand. Η καμπάνια και το άρωμα έχει ως τίτλο "Sinner and Saint” και η Ηλιάνα Παπαγεωργιου εμφανίζεται να φορά το συγκεκριμένο φόρεμα με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα κολιέ με διαμάντια.

Οι εμφανίσεις των δύο κυριών αποδεικνύει πως ακόμα και το ίδιο μαύρο φόρεμα μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους από μία γυναίκα, ανάλογα με το στιλ, την περίσταση ή την ηλικία της.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το look της Έλενας Παπαρίζου

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Madwalk το 2017

Celia Kritharioti, Deux Hommes, Parthenis, Aesthet | Οι FW20 δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών στην 27η AXDW