Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Φόρεσε το top χρώμα της άνοιξης που δεν πρέπει να λείπει από τα looks σου

Μία από τις αγαπημένες μας pastel αποχρώσεις

ioanna maleskou NDP Photo Agency

Λιλά, πράσινο mint, baby pink και blue. Εάν χρειαζόταν να περιγράψουμε την άνοιξη με χρώματα τότε σίγουρα θα χρησιμοποιούσαμε τα pastels. Ιδιαίτερα χρώματα που μας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση και μας βάζουν αμέσως σε ανοιξιάτικο mood. Ειδικά αυτή την περίοδο, λίγο πριν υποδεχτούμε την ωραιότερη εποχή του χρόνου, όλες μας ψάχνουμε τρόπους για να προσθέσουμε αυτά τα χαρούμενα χρώματα στα σύνολα μας.

Από όλα τα pastels όμως, αυτή τη σεζόν υπάρχει ένα χρώμα που θα μας απασχολήσει περισσότερο και αυτό είναι το baby blue. Η απαλή απόχρωση του γαλάζιου που αποπνέει girliness και κομψότητα. Ποιος είναι όμως ο πιο stylish τρόπος για να το προσθέσουμε στα σύνολα μας;

Την απάντηση μας δίνει η Ιωάννα Μαλέσκου με ένα πρόσφατο look της στην εκπομπή της Love it. Η παρουσιάστρια συνδύασε δύο κορυφαία trends, το baby blue σε tone to tone σύνολα, συνδυάζοντας κοστούμι και crop top, ακριβώς στο ίδιο χρώμα. Το look της είναι πολύ κομψό και ιδανικό για αυτή την περίοδο.

Εξίσου stylish τρόπος για να προσθέσετε το baby blue στα σύνολα σας είναι να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα blazer σε αυτό το χρώμα, το οποίο ταιριάζει τέλεια με jean παντελόνια. Επίσης, στις νέες συλλογές των brands θα βρείτε cropped ζακέτες, πουκάμισα, αλλά και φορέματα σε αυτή την απόχρωση που θα ανανεώσουν τα ανοιξιάτικα looks σας.

Το look της Ιωάννας Μαλέσκου

Loading...

Ένα είναι το ρούχο που δεν αποχωρίζεται η Ιωάννα Μαλέσκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ