Follow us

10 ανοιξιάτικα κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα και θα φοράς σίγουρα για χρόνια

Τα αγαπημένα μας κομμάτια από τις νέες συλλογές των brands

street style Pixel Formula

Τον τελευταίο χρόνο, οι γυναίκες έχουμε στερηθεί μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες, το shopping. Τις ατελειώτες βόλτες που κάναμε με τις φίλες μας σε καταστήματα και εμπορικά με σκοπό να ανακαλύψουμε τα ωραιότερα κομμάτια από τις νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands. Ευτυχώς για όλες μας, το online shopping είναι εξίσου απολαυστικό και έτσι μπορούμε να ανανεώσουμε εύκολα τη γκαρνταρόμπα μας.

Ειδικά αυτή την περιόδο, όλα τα αγαπημένα μας brands προσθέτουν μία νέα ένδειξη στα e-shops τους. Τις νέες αφίξεις. Αυτό σημαίνει πως οι ανοιξιάτικες συλλογές τους είναι εδώ και μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.

Τα ωραιότερα λευκά sneakers που δεν θα σταματήσεις να φοράς την άνοιξη

Φέτος την άνοιξη, εάν σκοπεύεις να κάνεις ένα refresh στη γκαρνταρόμπα σου, σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου κομμάτια που ναι μεν ανήκουν στα trends ωστόσο θα μπορείς να φοράς για χρόνια. Ένα από αυτά είναι το shirt dress το οποίο μας προτείνουν οι σχεδιαστές για την άνοιξη του 2021 και είναι το φόρεμα που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο και τις βόλτες σου μέχρι την παραλία ή κάποια βραδινή έξοδο. Θα το αγοράσεις φέτος, αλλά σίγουρα θα το φοράς για πολλά χρόνια. Εξίσου must είναι τα σακίδια πλάτης σε έντονα pop μοτίβα που θα αναβαθμίσουν τα street style looks σου. Τα sneakers σε χαρούμενα μοτίβα, οι mini denim φούστες και οι λευκές πουκαμίσες ανήκουν επίσης στα κομμάτια που αξίζουν να υπάρχουν στην ανοιξιάτικη shopping list σου.

Επειδή λοιπόν και εμείς έχουμε ενθουσιαστεί με τις νέες collections, παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα πολύ κομψά, must have κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις.

Midi floral φούστα €59,90 BSB

Μακρύ πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια €69,90 Lynne

Τσάντα shopper τσέπη 39,99 € Mango

Blazer με ζώνη Toi & Moi

Λευκό παντελόνι 'Ale

Mini denim φούστα attrattivo

Oversized denim jacket 39,99 € H&M

Φορεμα πουκαμίσα σε ριγέ μοτίβο 185,00 € Tommy Hilfiger

Backpack € 35 Adidas

Chunky Sneakers €59,00 Mairiboo for Envie

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ