Follow us

Easy to wear | 10 denim φορέματα που δεν θα σταματήσεις να φοράς αυτή την άνοιξη

Το κομμάτι passepartout της σεζόν.

denim Abaca/www.visualhellas.gr

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashion lovers και σου αρέσει να διαβάζεις κείμενα μόδας σε sites και περιοδικά είναι σίγουρο πως θα έχεις συναντήσει πολλές φορές τον όρο easy to wear. Τι ακριβώς σημαίνει όμως; Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα κομμάτια που είναι που είναι άνετα, ευκολοφόρετα, passepartout και δεν επηρεάζονται πολύ από τις τάσεις της μόδας. Είναι δηλαδή διαχρονικά και μπορούν να φορεθούν από γυναίκες διαφορετικής ηλικίας και στιλ. Ακριβώς όπως τα denim φορέματα, το κομμάτι που θα σε σώσει πολλές φορές από διαφορετικές περιστάσεις.

Λίγο πριν υποδεχτούμε την άνοιξη, σίγουρα χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα denim φόρεμα. Ευτυχώς για όλες μας μάλιστα, οι νέες συλλογές των brands μας προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από denim φορέματα σε διαφορετικά μήκη, γραμμές και στιλ, ώστε η καθεμία από εμάς να επιλέξει τα ιδανικά ανάλογα με το στιλ της.

Από τις top επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι τα denim shirt dresses που θα τα φοράς όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα mini denim φορέματα με puff sleeves και τα φορέματα σε λεπτά denim υφάσματα και loose γραμμές που είναι τέλεια για την καθημερινότητα.

Για να σε βοηθήσουμε, εμείς κάναμε τη δική μας έρευνα αγοράς και σου παρουσιάζουμε δέκα denim φορέματα που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου.

Τα ωραιότερα denim φορέματα που θα βρεις στα e-shops

Denim dress €90.00 Levi's

Mini jean φόρεμα €99,90 BSB

Oversized shirt dress €79 COS

Φόρεμα denim 29,95 € Zara

Denim mini φόρεμα €199.00  Miss Sixty

Φορεμα με υφασμάτινη ζώνη 89,90 € attrattivo

Denim dress 39,99 € H&M

Φόρεμα με γιακά V 39,99 € Mango

Jean φόρεμα με κουμπιά 113,00 € Tommy Hilfiger

Denim shirt dress 39,99 € H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ