Follow us

Max Mara | Tο υπέροχο urban – country στιλ της FW21 συλλογή

Ο οίκος γιορτάζει 70 χρόνια με μια συλλογή που αποθεώνει τη καθημερινή κομψότητα.

Max Mara Courtesy of Max Mara

Οι "βασίλισσες" της Max Mara είναι αυτοδημιούργητες, ανεξάρτητες και δυναμικές. Κι σ' αυτές αφιερώνει τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021 ο φημισμένος Ιταλικός οίκος, που γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνιας παρουσίας στη βιομηχανία της μόδας. Η επετειακή συλλογή που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδα του Μιλάνου έχει αναφορές τόσο στην ιταλική του κληρονομία όσο και στη βρετανική του ταυτότητα, όπως αυτή αποτυπώνεται από την παρουσία στο τιμόνι του εδώ και 30 χρόνια του Ian Griffiths.

Στη συλλογή που οραματίστηκε ο Griffiths δεν υπάρχει χώρος για νοσταλγία και δημιουργίες που δανείζονται από άλλες δεκαετίες. Υπάρχει χώρος μόνο για το μέλλον και την κάθε κομψή γυναίκα που ανήκει σ' αυτό, και η μοντέρνα ματιά και η ανανέωση που φέρνει στα κομμάτια της FW21 συλλογής το κάνουν απόλυτα ξεκάθαρο. Τα νέα Max Mara must-haves περιλαμβάνουν oversized bomber jackets και "thornproof" (αδιαπέραστα, αδιάβροχα) jackets, από απαλό αλπακά μαλλί και με πρακτικές τσέπες. Σκοτσέζικες φούστες (κιλτ), καπιτονέ γιλέκα, oversized aran πουλόβερ, κάπες, χοντρές κάλτσες και ανθεκτικά, σταθερά παπούτσια έρχονται να ολοκληρώσουν το ύφος τη μόδας που προτείνει ο οίκος για το επόμενο Φθινόπωρο, και η οποία σαφώς εμπνέεται από την (αγγλική) εξοχή.

Το "urban - country" στιλ της συλλογής ολοκληρώνεται με υποδειγματικά καρό tailored κοστούμια, μεταξωτές μπλούζες με πληθωρικά ζαμπό και εμπριμέ μεταξωτά μαντήλια φορεμένα στο κεφάλι. Για να τιμήσει τα 70 χρόνια του οίκου ο σχεδιαστής τύπωσε το 1951 - ημερομηνία ίδρυσης της Max Max - σε χρωματιστά πουλόβερ και shearling jackets, ενώ φυσικά παρών στη συλλογή είναι τα signature καμηλό παλτό και σακάκια.

Δείτε την παρουσίαση της συλλογής

Πηγή: harpersbazaar.gr

Τα Looks

Max Mara FW21

Max Mara FW21

Max Mara FW21

Max Mara FW21

Max Mara FW21

Max Mara FW21

Max Mara FW21

Max Mara FW21

Max Mara FW21

Max Mara FW21

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ