Follow us

Chiara Ferragni | Σου δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο για να προσθέσεις το floral στα looks σου

Ο updated τρόπος για να προσθέσεις αυτό το ανοιξιάτικο μοτίβο στα looks σου.

Chiara Ferragni Abaca/www.visualhellas.gr

"Floral την άνοιξη; Πολύ πρωτοποριακό”. Εάν έχεις δει την ταινία "The Devil wears Prada” σίγουρα θα θυμάσαι αυτή την iconic στιχομυθία. Μπορεί η Meryl Streep να υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Miranda Priestly, την guru της μόδας, ωστόσο εμείς θα χρειαστεί να διαφωνήσουμε μαζί της. Γιατί ναι τα florals είναι συνώνυμο της άνοιξης και ναι μπορούν να είναι σύγχρονα και διαφορετικά από ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Απόδειξη είναι ένα πρόσφατο look της Chiara Ferragni που μας έδειξε έναν updated τρόπο για να προσθέσουμε τα λουλουδάτα μοτίβα στα ανοιξιάτικα looks μας. Συγκεκριμένα, η infuencer δημιούργησε ένα casual σύνολο, συνδυάζοντας μαύρο skinny παντελόνι με λευκό t-shirt, χρωματιστά sneakers και floral blazer με λουλούδια σε αποχρώσεις του ροζ. Το αποτέλεσμα είναι σούπερ κομψό και ιδανικό ακόμα και για τις σύντομες βόλτες που κάνουμε αυτή την περίοδο λόγω του lockdown.

Εκτός από τα φορέματα και τα tops σε florals, σίγουρα αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα blazer σε αυτά τα μοτίβα, που θα αποδειχθούν το must πανωφόρι της σεζόν. Ο λόγος είναι πως συνδυάζονται εύκολα τόσο με jean παντελόνια όσο και με φορέματα και θα είναι μία ενδιαφέρουσα και διαφορετική πινελιά στα looks σας.

Το look της Chiara Ferragni

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ