Follow us

Ο εύκολος τρόπος για να έχεις πάντα αψεγάδιαστες εμφανίσεις

Το μυστικό των γυναικών που ξεχωρίζουν με το στιλ τους.

street style Pixel Formula

"Η μόδα είναι η ισχυρότερη μορφή τέχνης που υπάρχει. Είναι κίνημα, σχέδιο και αρχιτεκτονική μαζί. Δείχνει στον κόσμο ποιοι είμαστε και ποιοι θα θέλαμε να είμαστε". Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που οι γυναίκες αγαπάμε τη μόδα. Επειδή μας προσφέρει τη δυνατότητα να εκφραστούμε μέσα από τα σύνολα που δημιουργούμε στην καθημερινότητά μας. Καθεμία από εμάς έχει μοναδικό στιλ, το οποίο ανακαλύπτει συνεχώς. Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτό το fashion ταξίδι είναι να ακολουθούμε τις συμβουλές των γυναικών με στιλ που μας εμπνέουν με κάθε τους εμφάνιση.

Το κοινό μυστικό όμως για να εξελίξεις το στιλ σου και να δημιουργήσεις αψεγάδιαστες εμφανίσεις είναι να δίνεις μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, αφού αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά. Η πιο χρήσιμη συμβουλή όμως είναι πως τα ρούχα σου θα πρέπει να είναι καθαρά, φρέσκα χωρίς ανεπιθύμητες τσακίσεις. Και αν νομίζεις πως για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να περάσεις πολλές ώρες πάνω από τα τα ρούχα σου, σίγουρα θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Μπορείς απλώς να αποκτήσεις το νέο LG Styler, που είναι ο καλύτερος φίλος κάθε fashionista.

Γιατί αξίζει να το αποκτήσεις;

Φρεσκάρει τα ρούχα

Ακόμα κι αν έχεις φορέσει μία φορά το αγαπημένο σου παλτό, φόρεμα ή κοστούμι χωρίς ωστόσο να έχει λερωθεί από κάποιο λεκέ και να χρειάζεται ανανέωση, μπορείς απλώς να το φρεσκάρεις με το LG Styler. Χρειάζεται απλώς να το τοποθετήσεις με μία κρεμάστρα μέσα στη συσκευή, η οποία μέσω του ατμού θα μειώσει τις οσμές και τις ζάρες που υπάρχουν στο ρούχο μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο εύκολος τρόπος για να έχεις πάντα αψεγάδιαστες εμφανίσεις

Απολυμαίνει τα ρούχα

Μόλις βγάλεις τα ρούχα σου από το LG Styler θα έχουν απομακρυνθεί οσμές και τσακίσεις, αλλά όχι μόνο. Η συσκευή της LG απολυμαίνει τα ρούχα, απομακρύνοντας έως και το 99% των αλλεργιογόνων και βακτηριδίων από αυτά. Εκτός από τα ρούχα σου, που ειδικά αυτή την περίοδο με τον Covid-19 είναι σημαντικό να απολυμαίνονται, μπορείς να απολυμάνεις εύκολα και γρήγορα υφάσματα και αξεσουάρ που ήταν δύσκολο ή ακόμα και αδύνατο να τα φρεσκάρεις. Το TrueSteam™ αποτελείται από νερό 100%, χωρίς χημικά πρόσθετα, έτσι είσαι σίγουρη πως θα είναι τέλειο για την επιδερμίδα σου.

LG Styler

Κάνει ήπιο στέγνωμα

Πόσες φορές έχεις τοποθετήσει κάποιο ρούχο σου στο στεγνωτήριο και έχει αλλάξει συρρικνωθεί ή φθαρεί; Με το LG Styler δεν χρειάζεται να έχεις κανέναν τέτοιο φόβο αφού κάνει απαλό στέγνωμα στα ρούχα που απαιτούν ειδική φροντίδα, χωρίς έγνοιες για συρρίκνωση ή φθορά. Έτσι θα ξεχάσεις τι σημαίνει υγρασία και τυχαίες φθορές στα αγαπημένα σου ρούχα. Όλη σου η γκαρνταρόμπα θα είναι φρέσκια και καθαρή για να δημιουργήσεις τα looks που σε εκφράζουν.

LG Styler

Βοηθά στην αφύγρανση του χώρου σου

Μία ακόμα σημαντική χρήση του LG Styler είναι πως δεν σε βοηθά μόνο να διατηρήσεις φρεσκαρισμένα τα ρούχα σου, αλλά και την ατμόσφαιρα της ντουλάπας και του χώρου σου. Αρκεί να αφήσεις την πόρτα του LG Styler ανοιχτή για 45'. Το δοχείο αποστράγγισης (χωρητικότητας 1,5 λίτρου) ενδέχεται να γεμίσει προτού ολοκληρωθεί ο κύκλος αφύγρανσης, ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες του σπιτιού σου. Σε αυτή την περίπτωση αρκεί να το αδειάσεις και να αφήσεις το πρόγραμμα να συνεχίσει μέχρι να τελειώσουν τα 45'.

LG Styler

Προσφέρει πρέσα για παντελόνια

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν είναι fans του σιδερώματος, τότε το LG Styler είναι ένα πολύτιμο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Ο λόγος είναι πως μπορείς να τοποθετήσεις τα παντελόνια σου στην ειδική θέση που υπάρχει στην πόρτα της συσκευής για να πετύχεις την τέλεια τσάκιση και λιγότερες ζάρες.

LG Styler

Θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση του σπιτιού σου

Το LG Styler είναι ιδανικό για εσένα που είσαι λάτρης της υψηλής αισθητικής και του design. Ο minimal σχεδιασμός του και το διακριτικό μέγεθος του θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση του σπιτιού σου, κάνοντας το να μοιάζει με στολίδι. Αυτό που θα σε ενθουσιάσει όμως είναι πως στην εξωτερική σχεδίαση του υπάρχει καθρέφτης, ώστε να μπορείς να βγάζεις άμεσα τα ρούχα σου από τη συσκευή και να τα δοκιμάζεις μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη γρήγορα και εύκολα.

Μπορείς να το ελέγξεις όπου κι αν είσαι

Η τεχνολογία SmartThinQ™ σου επιτρέπει να λειτουργείς και να παρακολουθείς τη συσκευή όπου κι αν είσαι. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις την κατανάλωση ενέργειας ή να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία λήψης προγράμματος για να προσθέσεις νέα προγράμματα φροντίδας των ρούχων σου.

LG Styler

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ