Follow us

MFW | Οι σύγχρονες Αμαζόνες της Elisabetta Franchi

Η σχεδιάστρια παρουσίασε τη FW21 συλλογή της στο Μιλάνο.

elisabettafranchi Instagram @elisabettafranchi

Τη συλλογή της για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2021-22 παρουσίασε η Elisabetta Franchi και τόσο από το σκηνικό της πασαρέλας όσο και από τις σιλουέτες των δημιουργιών γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι η σχεδιάστρια εμπνέεται από τις σύγχρονες Αμαζόνες και το ιππικό στιλ.

Τα μοντέλα περπάτησαν στους χώρους ιππικού ομίλου, σε κάποιες στιγμές συντροφιά με τα άλογά τους, ξεχωρίζοντας με την αριστοκρατική τους κομψότητα, όπως αυτή αποτυπώνεται μοναδικά στις δημιουργίες της Franchi. Σε μία εποχή που όλα είναι ρευστά κι όλα μεταλλάσσονται, ο ιταλικός οίκος επιλέγει να αναδείξει το στιλ των γυναικών που δεν φοβούνται και λειτουργούν με τόλμη στην καθημερινότητά τους, όπως οι αναβάτριες όταν ιππεύουν.

Στη συλλογή της Elisabetta Franchi οι κλασικές γραμμές δίνουν δυναμικό παρών σε μία πλούσια χρωματική παλέτα που ποντάρει στις πιο εκλεπτυσμένες αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο, το μπεζ και τα καφέ. Κομψά παλτό και σακάκια, ψηλόμεσα εφαρμοστά παντελόνια, μπότες ιππασίας και μεταξωτές μπλούζες φέρνουν στο νου της κυρίες της αριστοκρατίας, που ωστόσο οι εμφανίσεις τους δεν αποπνέουν επιδεικτικότητα, αλλά οικεία φινέτσα.

Συνέχισε την ανάγνωση στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ