Street style | Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στα ανοιξιάτικα looks σου

Το αξεσουάρ που θα αναβαθμίζει κάθε σου σύνολο

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και εμείς ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε τα ωραιότερα looks για την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με λουλουδάτα και χαρούμενα μοτίβα, έντονα και ιδιαίτερα χρώματα, αλλά και εντυπωσιακούς συνδυασμούς θα μας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση.

Πολύτιμος σύμμαχος για looks που ξεχωρίζουν είναι τα αξεσουάρ που μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και ένα basic ή μονόχρωμο σύνολο που φοράς καθημερινά. Φέτος την άνοιξη μάλιστα, σου προτείνουμε να προσθέσεις περισσότερα μαντήλια και φουλάρια στη συλλογή σου, τα οποία έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείς απλώς να δέσεις ένα πολύχρωμο φουλάρι γύρω από τον λαιμό σου ή γύρω από τον καρπό σου ως βραχιόλι. Εξίσου stylish επιλογή είναι να το περάσεις στο χερούλι της τσάντας σου ή να το τοποθετήσεις στα μαλλιά σου ως κορδέλα.

Αυτή την περίοδο, στα e-shops θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από φουλάρια και μαντήλια μονόχρωμα ή σε ιδιαίτερα μοτίβα ώστε να επιλέξεις τα αγαπημένα σου. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά και σου τα προτείνουμε.

Τα φουλάρια που θα αναβαθμίσουν τα ανοιξιάτικα looks σου

Retro diamond print scarf 7.99 € Pull and Bear

Μαντήλι πλισέ εμπριμέ 9,99 € Mango

Printed silk scarf 25.95 EUR Zara

Scarf/hairband 7,99 € H&M