Follow us

Calzedonia SS21 | Η νέα legwear συλλογή είναι μία ωδή στα ταξίδια και τα έθιμα των χωρών

Θα τη λατρέψεις.

Courtesy of Calzedonia Courtesy of Calzedonia

Αναμφισβήτητα σε όλους μας έχουν λείψει τα ταξίδια που κάναμε πριν εμφανιστεί η πανδημία στον πλανήτη μας και σίγουρα όλοι ανυπομονούμε για την επόμενη εξόρμηση μας. Ακριβώς αυτό σκέφτηκε η Calzedonia και η νέα της legwear συλλογή για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2021 είναι αφιερωμένη στις παραδόσεις, τα έθιμα των χωρών και των ανθρώπων που επηρέασαν την πορεία της μόδας, εμπνέοντας τάσεις που με τα χρόνια έγιναν θεμελιώδεις στον κόσμο της μόδας.

Calzedonia SS21 | Η νέα legwear συλλογή είναι μία ωδή στα ταξίδια και τα έθιμα των χωρών
Courtesy of Calzedonia

Μία σοφιστικέ περιήγηση στο χρόνο από γυναίκες ταξιδιώτες με pop προσέγγιση που εξισορροπεί αρμονικά τις δυτικές τάσεις με την εξωτική γοητεία. Αυτή είναι η τέλεια περιοδεία της Calzedonia που ξεκινά από τις γραφικές πόλεις του Μεξικού.

Courtesy of Calzedonia

Courtesy of Calzedonia

Η ζωγράφος Frida Kahlo, επίμονη, πεισματάρα και ανεξάρτητη, είναι η έμπνευση πίσω από την capsule collection από καλσόν και κάλτσες που επανερμηνεύει το φολκλόρ στιλ με σύγχρονα στοιχεία.

Courtesy of Calzedonia

Η Calzedonia παρουσιάζει διάσημα αποσπάσματα από το ημερολόγιό της σε ένα flock σχέδιο με το θετικό της μήνυμα "Viva la Vida" ως lettering detail σε ζωηρό φούξια χρώμα στο πίσω μέρος των διαφανή καλσόν. Το πρόσωπο της Frida εμφανίζεται επίσης στα Calzedonia designs σε στυλιζαρισμένη έκδοση σε διαφανή καλσόν αλλά και πιο pop και πολύχρωμο στυλ, σε κοντές βαμβακερές κάλτσες.
Courtesy of Calzedonia

Το folk ταξίδι της Calzedonia ανοίγει τα σύνορα με την περιοχή του Κασμίρ, με λαχούρια με μοτίβα σε σχήμα δακρύων που προέρχονται από την αρχαία Περσία. Τα διχτυωτά, πάντα απόλυτα θηλυκά, αποπνέουν ανατολίτικη κομψότητα.

Courtesy of Calzedonia

Στη σκιά του Ταζ Μαχάλ και με έμπνευση την Ινδία, ξεχωρίζουν τα διχτυωτά καλσόν της σειράς.
Η Calzedonia προτείνει αυτό το μοτίβο σε συνδυασμό με mini ή maxi γεωμετρικά σχέδια. Ένας ιδιαίτερα καινοτόμος αλλά εξελιγμένος σχεδιασμός για τους λάτρεις των ιστορικών, συναρπαστικών εθίμων.

Courtesy of Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ