Follow us

Ελιάνα Χρισικοπούλου | Φόρεσε το τέλειο λευκό φόρεμα για την άνοιξη

Συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα λευκά φορέματα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

eliana NDP Photo Agency

Εδώ και δεκαετίες, χιλιάδες editorials έχουν φωτογραφηθεί και εκατομμύρια λέξεις έχουν γραφτεί για να περιγράψουν τη στιλιστική αξία του μαύρου φορέματος, το οποίο έχει σίγουρα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε γυναίκες. Εάν υπάρχει όμως ένα άλλο item που να συναγωνίζεται την ίδια αγάπη, τότε αυτό είναι σίγουρα το λευκό φόρεμα.

Το λευκό φόρεμα είναι εξίσου κομψό και ευκολοφόρετο με το μαύρο, αλλά πιο φωτεινό και ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου στιλ και ηλικίας, αφού η καθεμία από εμάς μπορεί να βρει το ιδανικό για εκείνη.

Ένα πρόσφατο look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" μας έπεισε να ανανεώσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας με την προσθήκη ενός λευκού φορέματος. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος επέλεξε να φορέσει ένα midi λευκό φόρεμα με λεπτομέρειες από τούλι στα μανίκια, δημιουργία της Υβόννης Μπόσνιακ, το οποίο τόνιζε με τον πιο θηλυκό τρόπο τη σιλουέτα της. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι nude γόβες.

Το κομψό look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Loading...

Ευτυχώς για όλες μας, στα e-shops μπορούμε να βρούμε μία μεγάλη ποικιλία από λευκά φορέματα σε διαφορετικό στιλ, γραμμή και μήκος ώστε να επιλέξουμε το ιδανικό για κάθε περίσταση.

Τα λευκά φορέματα που έχουμε ξεχωρίσει

Λευκό φόρεμα ασύμμετρο attrattivo

Φούτερ φόρεμα με κεντήματα BSB

Crinkled cotton dress H&M

Broderie anglaise-detail dress H&M

Midi λευκό φόρεμα με λεπτομέρειες από τούλι στο μανίκι Υvonne Βosnjak

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ