Follow us

5 τσάντες που δεν θα σταματήσεις να κρατάς την άνοιξη και κοστίζουν μέχρι 30 ευρώ

Το αξεσουάρ που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση.

street style street styleAbaca/www.visualhellas.gr

Οι τσάντες είναι το αξεσουάρ που ανεξαιρέτως όλες οι γυναίκες έχουμε πάντα μαζί μας. Το πρωί στο γραφείο, σε μία σύντομη βόλτα, όταν πηγαίνουμε για ψώνια ή σε ένα ραντεβού, κάθε σύνολο μας ολοκληρώνεται με την προσθήκη της ιδανικής τσάντας. Είναι το αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει ένα look αλλά και να του δώσει χαρακτήρα.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, που όλες μας προσπαθούμε να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας για τη φετινή άνοιξη, η προσθήκη μίας –ή και περισσότερων- νέας τσάντες βρίσκεται σίγουρα ψηλά στη shopping list μας. Ευτυχώς για όλες μας, τα brands έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις νέες τους συλλογές, στις οποίες θα βρούμε μερικές πολύ stylish επιλογές.

Φέτος, οι ψάθινες τσάντες, οι τσάντες με 90s αισθητική, με κεντήματα και κρόσσια αλλά και οι τσάντες σε έντονα χρώματα όπως το φούξια και το κίτρινο πρωταγωνιστούν και πρόκειται να αναβαθμίσουν στη στιγμή κάθε μας εμφάνιση.

Επειδή όμως εκτός από τις τσάντες, οι γυναίκες λατρεύουμε τις έξυπνες αγορές, παρακάτω επιλέξαμε πέντε τσάντες που κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ και αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Ψάθινη τσάντα 19,99 € Pink Woman

Shoulder bag 19,99 € H&M

Στρογγυλή τσάντα με αλυσίδα 19,99 €  Stradivarius

Crossbody bag 29.95 EUR Zara

Τσάντα tote κροκό 19,99 € Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ