Follow us

Ημέρα της Γυναίκας | 5 looks που μπορείς να αντιγράψεις στα Zoom Calls με τις φίλες σου

Γιόρτασε με έναν διαφορετικό τρόπο αυτή την ημέρα.

street style Abaca/www.visualhellas.gr

"Η επιτυχία κάθε γυναίκα θα πρέπει να είναι έμπνευση για όλες τις υπόλοιπες. Είμαστε πιο δυνατές όταν γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας". Η παγκόσμια γιορτή της ημέρας έχει καθιερωθεί στις 8 Μαρτίου και σηματοδοτεί τους αγώνες που έκαναν για δεκαετίες οι γυναίκες για να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα με τους άντρες, κάτι που σήμερα θεωρείται αυτονόητο. Η σημερινή ημέρα είναι λοιπόν η τέλεια ευκαιρία να ανατρέξουμε σε όλα όσα έχουμε καταφέρει οι γυναίκες, να θαυμάσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τις άλλες γυναίκες για τις επιτυχίες τους και να εμπνευστούμε από εκείνες για να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο.

Εκτός των άλλων, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να γιορτάσουμε με τις φίλες μας και γενικώς με τις γυναίκες της ζωής μας. Και μπορεί υπό άλλες συνθήκες να διοργανώναμε κάποιο girl’s night, φέτος τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε, έστω και διαδικτυακά. Σας προτείνουμε λοιπόν να διοργανώσετε ένα girl’s night μέσω Zoom με τις φίλες σας και να γιορτάσετε τις επιτυχίες και τη δύναμη σας.

Για αυτό το digital party βέβαια χρειάζεστε και το απαραίτητο outfit. Όχι, δεν πρέπει να στηθείτε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή με τις πιτζάμες. Σήμερα, ντυθείτε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως θα κάνατε εάν βγαίνατε έξω. Φορέστε το αγαπημένο σας φόρεμα, που σας φτιάχνει πάντα τη διάθεση ή ένα κοστούμι που πλέον είναι το σύμβολο του power dressing και της θηλυκότητας. Προσθέστε λάμψη στο look σας με εντυπωσιακά κοσμήματα ή με αξεσουάρ όπως τα φουλάρια και οι headbands. Η διάθεση σας θα αλλάξει αμέσως και θα γιορτάσετε την ημέρα όπως της αρμόζει.

Εάν βέβαια χρειάζεστε λίγη βοήθεια, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε πολύ κομψά και θηλυκά σύνολα που θα σας εμπνεύσουν.

Τα looks που έχουμε ξεχωρίσει

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ημέρα της Γυναίκας | 10 fashion δώρα για για εσένα και τις φίλες σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ