Follow us

Το πανωφόρι της άνοιξης | Καταργεί τα ηλικιακά όρια, ξελογιάζει τις πιο cool Instagrammers

Στο παρελθόν είχε συνδεθεί με πιο "νεανικό" ντύσιμο, αλλά φέτος οι στιλάτες γυναίκες του Instagram μας προτείνουν τρόπους να το ενσωματώσουμε κομψά σε κάθε ηλικία.

street style Pixel Formula

Στο παρελθόν η ντουλάπα μου ήταν γεμάτη από τέτοια πανωφόρια. Τα φορούσα συνήθως με τζιν παντελόνι, ακόμα και χαμηλόμεσο, σε συνδυασμό με oversized φούτερ, όπως επέβαλλαν οι τάσεις των ‘90s. Μέσα στα χρόνια άρχισε να δίνει τη θέση του σε πιο midi γραμμές, καθώς επηρεασμένη από κανόνες, το συνέδεσα με ένα πιο "νεανικό" ντύσιμο. Φέτος όμως το cropped jacket επέστρεψε δριμύτερο, καταρρίπτοντας τα ηλικιακά όρια και βρίσκοντας τη θέση του σε κάθε εμφάνιση, από την πιο casual μέχρι την πιο βραδινή.

Άλλωστε, η αγορά προτείνει κάθε πιθανή και απίθανη εκδοχή του: Από denim ζακέτες μέχρι τουίντ μπλέιζερ που παραπέμπουν στο εμβληματικό σακάκι της Chanel, ακόμα και αν φέρουν την υπογραφή μιας οικονομικής αλυσίδας καταστημάτων. Αυτή την άνοιξη θα το φορέσουμε με ψηλόμεσα παντελόνια, φούστες και τζιν. Ένα cropped jacket σε πιο στενή γραμμή θα το συνδυάσουμε με φαρδύ παντελόνι. Δεν θα διστάσουμε να παίξουμε και με τις στιλιστικές αντιθέσεις, σετάροντας, για παράδειγμα, το denim με σοφιστικέ σακάκι.

Δες πώς φορούν το cropped jacket στο Instagram:

Loading...
Loading...
Loading...

Πηγή: womantoc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ