Η Ελένη Τσολάκη με color block σύνολο από το Zara

Ο ανατρεπτικός συνδυασμούς χρωμάτων απογείωσε το look της.

NDP

Ο συνδυασμός των χρωμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση για τις περισσότερες γυναίκες που καταλήγουν σε safe combos στις αποχρώσεις του άσπρο και του μαύρο, προκειμένου να μην υποπέσουν σε στυλιστικά ατοπήματα. Η Ελένη Τσολάκη, ωστόσο, τολμά και δικαιώνεται.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής "Happy Day" ως καλεσμένη αυτή τη φορά με color block σύνολο που κέρδισε τις εντυπώσεις από τα πρώτα λεπτά. Συγκεκριμένα, επέλεξε overized πουκάμισο στο χρώμα της μέντας, μίνι σατινέ λιλά φούστα με λεπτομέρεια από κουμπιά στο πλάι και κόκκινες pointed suede γόβες Christian Louboutin στις οποίες πρόσθεσε μπεζ κορδέλα .

Την εικόνα της επιμελήθηκε ο Πάνος Αλμπάνης. Ο στιλίστας μας ενημέρωσε πως τα ρούχα του look προέρχονται από το Zara. Aνατρέχοντας αμέσως στον ιστότοπο, διαπιστώσαμε πως δεν είναι διαθέσιμα στα συγκεκριμένα χρώματα. Ευτυχώς όμως τα εντοπίσαμε σε παρόμοιες αποχρώσεις που μπορούν να δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αν, λοιπόν, έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από τα μουντά κομμάτια του χειμώνα και είσαι έτοιμη να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, πρόσθεσέ τα στο καλάθι σου πριν εξαντληθούν.

Λινό πουκάμισο Zara, zara.com

Mίνι φούστα με κουμπιά Zara, zara.com

Κόκκινες γόβες Christian Louboutin, matchesfashion.com