Follow us

YFSF All Star | Η Μαρία Μπεκατώρου εντυπωσίασε για άλλη μια φορά στο 2ο live

Τι λες;

Μαρία Μπεκατώρου NDP

Δεύτερο live για το "Your Face Sounds Familiar - All Star" στον ΑΝΤ1, με τη Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι της παρουσίασης να εντυπωσιάζει -ξανά- με την εμφάνισή της.

Δες εδώ: Οι λεπτομέρειες της εκθαμβωτικής εμφάνισης της Μαρίας Μπεκατώρου στο 1ο live του YFSF All Star

Μαζί με τον στυλίστα της, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, επέλεξαν ένα σατέν, shiny κοστούμι σε μια γλυκιά ροδακινί απόχρωση του σχεδιαστικού διδύμου MI-RO, με μια εκπληκτική λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά: μια ζώνη στη μέση του σακακιού από πολύ μακριά, κρυστάλλινα, αστραφτερά κρόσσια.

Τα σκουλαρίκια της παρουσιάστριας ήταν της σχεδιάστριας Myrto Danelian (aka @danelian_diamonds) ενώ τα παπούτσια της Tsakiris Mallas.

Δες το look της:

Loading...

Αναφορικά με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, η Έλσα Πρωτοψάλτη ακολούθησε την γλυκιά (και άκρως ανοιξιάτικη) απόχρωση του κοστουμιού της και δημιούργησε ένα soft smokey eye look με ροδακινί και ροζ σκιές, ενώ και για τα χείλη επέλεξε ασορτί χρώμα κραγιόν.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είχε επιλέξει ένα cool wet look για τα ξανθά μαλλιά της, τραβώντας τα προς τα πίσω ώστε να αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα το λαμπερό μακιγιάζ της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ