Follow us

Ποια ρούχα σού ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα άστρα σού δίνουν την πιο σωστή απάντηση στην ερώτηση "τι να φορέσω σήμερα;"

street style Abaca/www.visualhellas.gr

Το ζώδιό σου μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εσένα -ανάμεσά τους το στυλ και τα αγαπημένα σου ρούχα. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι ποια χρώματα ή ποιες γραμμές σού ταιριάζουν περισσότερο, δεν είναι κακή ιδέα να αφήσει τα άστρα να σε οδηγήσουν. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στην αστρολογία, ίσως εκπλαγείς διαπιστώνοντας πόσο "μέσα” πέφτουν τα ζώδια όταν πρόκειται για τα looks που σε κάνουν να δείχνεις και να νιώθεις πιο όμορφη.

Κριός

Η γυναίκα Κριός είναι γεμάτη θάρρος, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία κι αυτές ακριβώς τις ιδιότητες εκφράζει και η γκαρνταρόμπα της. Λατρεύει τα έντονα χρώματα, τα statement κοσμήματα και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ, ενώ δεν διστάζει να κάνει ανατρεπτικούς συνδυασμούς που λίγοι θα τολμούσαν. Στα ξεχωριστά ταλέντα της ανήκει η ικανότητα να μετατρέπει ένα office look σε βραδινό, με τρεις κινήσεις!

Ταύρος

Μια Ταυρίνα δεν θα βάλει ποτέ στη ντουλάπα της ένα ρούχο που δεν είναι προσεγμένο. Το στυλ και η μόδα την ενδιαφέρουν, όμως αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία είναι η ποιότητα. Μια ωραία λεπτομέρεια σε κάποιο κομμάτι είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει την προσοχή της, αλλά σε γενικές γραμμές προτιμάει το κλασικό στυλ και τα ουδέτερα χρώματα, όπως το μπεζ και το εκρού αλλά και οι αποχρώσεις του μπλε.

Δίδυμοι

Είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς για το προσωπικό στυλ ενός Διδύμου, αφού αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάζει -πολλές φορές ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση της στιγμής. Κανένα κομμάτι δεν εντάσσεται στην κατηγορία "αποκλείεται να το φορέσω”, εκτός ίσως από κάποιο που είναι απλώς...αδιάφορο. Αγαπάς τις φωτεινές αποχρώσεις που σε κολακεύουν ιδιαίτερα ενώ ακόμα κι αν έχεις ολοκληρώσει ένα σύνολο νιώθεις "γυμνή” αν δεν προσθέσεις πολλά αξεσουάρ.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ