Follow us

Πώς θα φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι την άνοιξη

Το item που θα αναβαθμίσει τα street style looks σου..

Street Style Abaca/www.visualhellas.gr

Λίγα πράγματα μπορούν να ενθουσιάσουν μία γυναίκα που αγαπά τον κόσμο της μόδας όσο η μαγεία του styling και ο κύκλος που κάνουν τα trends ανά δεκαετίες και σεζόν. Κομμάτια με αναφορές σε παλαιότερες δεκαετίες επανέρχονται στο προσκήνιο και items που μέχρι στιγμής φορούσες συγκεκριμένες εποχές αποδεικνύονται πιο ευέλικτα και χρήσιμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμά το faux δερμάτινο παντελόνι, που τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της μόδας. Μέχρι στιγμής, βέβαια, είχες συνηθίσει να φοράς τα leather παντελόνια κυρίως χειμώνα. Φέτος την άνοιξη, γίνεται η ανατροπή και αυτό το hot item αναλαμβάνει να αναβαθμίσει τα street style looks σου.

Styling Tips

Τα faux δερμάτινα παντελόνια, paperbag, skinny, loose ή σε ίσια γραμμή έχουν την τιμητική τους αυτή την άνοιξη και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με διαφορετικούς τρόπους. Με πουκάμισα ή basic tops και t-shirts, με μπλούζες- φούτερ ή λεπτά πουλόβερ, τα combos που έχεις τη δυνατότητα να κάνεις είναι άπειρα. Όσον αφορά στα παπούτσια, τα leather παντελόνια ταιριάζουν επίσης με τα πάντα και δεν χρειάζεται να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι υφές. Sneakers, loafers, ankle και combat μποτάκια, αλλά και ψηλοτάκουνες γόβες, πέδιλα και μπότες θα ολοκληρώσουν τα σύνολα σου με μοναδικό τρόπο.

Συνέχισε την ανάγνωση στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ