Follow us

Γιατί δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου απ' αυτή τη συλλογή

Οικολογική συνείδηση, στιλ, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

d810

Μετά την ανακοίνωση τον περασμένο Απριλίο πως η COS ξεκινά τη λειτουργία των online stores της σε Ελλάδα και Κύπρο, το δημοφιλές brand έρχεται με ένα ακόμη ευχάριστο νέο.

Με επίκεντρο μία αισιόδοξη προοπτική για τον πλανήτη, τους ανθρώπους και την επόμενη γενιά, λανσάρει την πρώτη της συλλογή γυαλιών ηλίου σε συνεργασία με την Yuma Labs, την επαναστατική εταιρεία που οραματίζεται έναν κόσμο χωρίς απόβλητα και σχεδιάζει μοντέρνα σχέδια από ανακυκλωμένα μπουκάλια. Ως μέρος του συνεχιζόμενου ταξιδιού και της δέσμευσης της προς την υποστήριξη της κυκλικής οικονομίας, τα γυαλιά ηλίου με την επωνυμία COS Χ Yuma Labs είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά και μπορούν να ανακυκλωθούν με τη σειρά τους, όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.

Γιατί δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου απ' αυτή τη συλλογή

Η συνεργασία αποτελείται από τέσσερα unisex κομμάτια σε αποκλειστικά χρώματα που σχεδιάστηκαν από την COS, με την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Yuma Labs. Δυναμικοί σκελετοί, γεωμετρικά σχήματα και διαχρονικά κοψίματα, ακολουθούν στην παρακάτω gallery για να αναβαθμίσουν κάθε look σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ