Follow us

H τσάντα των σουηδικών IΚΕΑ που έχει εξελιχθεί σε μεγάλη τάση κοστίζει μόλις 1 ευρώ

Cool, ευκολοφόρετη και υβριδική μπορείς να την κρατήσεις τόσο στα ψώνια όσο και στην καθημερινή βόλτα στην πόλη.

bags ISTOCK

Όλα άρχισαν από ένα μικρό κατάστημα επίπλων στη Σουηδία. Κάπως έτσι γεννήθηκε μία "αυτοκρατορία", η οποία έχει πλέον συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με το οικονομικό έπιπλο, τον εργονομικό σχεδιασμό αλλά και την πρακτικότητα αφού χάρη στα ΙΚΕΑ ανακαλύψαμε όλοι τον μάστορα που κρύβαμε μέσα μας. Πραγματικά δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει τουλάχιστον προσπαθήσει να συναρμολογήσει ένα μεγάλο ή μικρό αντικείμενο των ΙΚΕΑ μόνος του.

Με το πέρασμα του χρόνου τα ΙΚΕΑ εξελίχθηκαν από μία απλή αλυσίδα προσιτών επίπλων σε παγκόσμια τάση από μόνα τους. Από το εστιατόριο που υπήρχε και υπάρχει σε κάθε κατάστημα και στο οποίο μπορείς να πιεις καφέ και να απολαύσεις φαγητό σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές μέχρι τις περίφημες μπλε τσάντες του brand oι οποίες έχουν γίνει από ένα απλό μέσο μεταφοράς προϊόντων σε αξεσουάρ statement, το οποίο αντέγραψε ακόμα και ο ιταλικός οίκος Balenciaga.

Πλέον τα ΙΚΕΑ έχουν κάνει "άνοιγμα" στα είδη ένδυσης, αλλά και σε άλλα γυναικεία αξεσουάρ με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρίας, μία λειτουργική και κουλ τσάντα για τα ψώνια και τις καθημερινές μας βόλτες να έχει κάνει πραγματικό πάταγο.

Την αποκαλούν και "τσάντα για 100 χρήσεις", ενώ το προϊόν έχει και οικολογικό χαρακτήρα αφού είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Η τσάντα κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικά χρώματα και κοστίζει μόλις 0.99 λεπτά κάτι που εύκολα την κάνει την πιο προσιτή τσάντα πολλαπλών χρήσεων της αγοράς.

Πηγή: womantoc

Δες το εδώ

Δες το εδώ

Δες το εδώ

Δες το εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ