Follow us

Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις της μόδας που αξίζει να υιοθετήσεις φέτος την άνοιξη

Τα trends που θα εξελίξουν το στιλ σου.

Courtesy of Pink Woman Courtesy of Pink Woman

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, η φύση ανθίζει και η διάθεση μας αλλάζει στη στιγμή. Η άνοιξη έχει φτάσει και επίσημα εμείς είμαστε ενθουσιασμένες. Ο λόγος; Η ωραιότερη εποχή του χρόνου φέρνει μαζί της νέες τάσεις στον κόσμο της μόδας, που έχουν θετική επίδραση στη ψυχολογία και σε προκαλούν να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου.

Πριν ξεκινήσεις τις αγορές βέβαια χρειάζεται να ενημερωθείς σωστά και επαρκώς για τα νέα trends, αλλά και για τον ιδανικό shopping προορισμό για να τα υιοθετήσεις. Εμείς ρίξαμε μία ματιά στη νέα συλλογή της Pink Woman για τη σεζόν Άνοιξη 2021 και ανακαλύψαμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να υιοθετήσουμε τα νέα trends.

Χαρούμενα χρώματα όπως τα pastels, all time classic αγαπημένα μοτίβα όπως το floral αλλά και basic κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι εύκολα καθημερινά πρωταγωνιστούν στην ανοιξιάτικη μόδα αλλά και στη νέα συλλογή της Pink Woman.

Τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης

#1

Matching floral set

Τα two pieces που αποτελούνται από crop top και φούστα, σορτς ή παντελόνι είναι μία από τις τάσεις που σίγουρα αξίζει να υιοθετήσεις. Είναι κοριτσίστικα αλλά ταυτόχρονα πολύ θηλυκά, αναδεικνύουν τέλεια τη σιλουέτα και μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με μπότες όπως μας προτείνει η Pink Woman είτε με sneakers ή ακόμα και με εσπαντρίγιες.

Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις της μόδας που αξίζει να υιοθετήσεις φέτος την άνοιξη

#2

Floral dress

Το floral φόρεμα είναι το σήμα κατατεθέν την ανοιξιάτικης μόδας και σίγουρα αξίζει να ανανεώσεις τη συλλογή σου με ένα νέο σχέδιο. Από τη νέα συλλογή της Pink Woman, εμείς έχουμε ξεχωρίσει ένα mini floral φόρεμα σε λιλά απόχρωση με βολάν, το οποίο τονίζει τη μέση.

Courtesy of Pink Woman

#3

Spring blazer

Εάν χρειαζόταν να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα μοναδικό πανωφόρι για τη φετινή άνοιξη, τότε το blazer θα ήταν σίγουρα η ιδανική επιλογή. Συνώνυμο του power dressing και της φινέτσας, το blazer ταιριάζει τέλεια με κάθε σύνολο σου και για οποιαδήποτε περίσταση.

Courtesy of Pink Woman

#4

Oversized white shirt

Το oversized λευκό πουκάμισο αξίζει μία θέση στη συλλογή σου όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά πολύ περισσότερο την άνοιξη. Είναι άνετο, διαχρονικό και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με διαφορετικούς τρόπους. Συνδύασε το με το αγαπημένο σου jean παντελόνι και sneakers ή φόρεσε το με ένα παντελόνι σε έντονη ή pastel απόχρωση και τόνισε τη μέση σου με μία ζώνη.

Courtesy of Pink Woman

#5

Wide leg φόρμα

Εάν αγαπάς το street style, τότε σίγουρα χρειάζεται να αποκτήσεις wide leg φόρμες, με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά combos. Συνδύασε τες με crop tops, πλεκτές ζακέτες ή μπλούζες φούτερ για casual σύνολα που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα.

Courtesy of Pink Woman

Τα must have κομμάτια για να πετύχεις τα πιο stylish σύνολα

Matching floral set

Matching floral set

Floral crop top, Pink Woman

Floral midi φούστα, Pink Woman

Wide leg παντελόνα

Wide leg παντελόνα

Wide leg φόρμα, Pink Woman

Spring blazer

Spring blazer

Blazer σε ανοιχτή χακί απόχρωση, Pink Woman

Floral dress

Floral dress

Mini floral φόρεμα, Pink Woman

Oversized white shirt

Oversized white shirt

Λευκό oversized πουκάμισο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ