Follow us

Chloë Sevigny | Η tb φωτογραφία από τον γάμο της και το μαύρο νυφικό της

Γιατί το κλασικό νυφικό που έχεις στο μυαλό σου δεν είναι η μοναδική επιλογή.

Chloë Sevigny Splash News / Ideal Image

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τον γάμο είναι σίγουρα την επιλογή του νυφικού που θα κάνει η νύφη, το οποίο ως επί το πλείστον φανταζόμαστε πως θα είναι λευκό. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες νύφες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να επιλέξουν κάτι μη αναμενόμενο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμά η Chloë Sevigny, η οποία επέλεξε να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, φορώντας ένα μαύρο νυφικό. Η ηθοποιός και μοντέλο δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram με σκοπό να ευχηθεί στον σύζυγο της για την επέτειο τους. Η Chloë Sevigny και ο Sinisa Mackovic έκλεισαν έναν χρόνο παντρεμένοι, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια στη δημοσίευση της παντρεύτηκαν στις 9 Μαρτίου του 2020, ενώ τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Γνωστή για το ιδιαίτερο στιλ της, η Chloë Sevigny προτίμησε να φορέσει ένα μαύρο midi φόρεμα για τον γάμο της, το οποίο αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και τη φουσκωμένη κοιλιά της. Το συνδύασε με μαύρες δερμάτινες μπότες και λευκό πέπλο, που ήταν το μόνο στοιχείο που θύμιζε το κλασικό wedding look.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ