Follow us

Street style | Πώς θα φορέσεις τις ζακέτες σου φέτος την άνοιξη

Το key item της φετινής άνοιξης.

zaketes Abaca/www.visualhellas.gr

Κάποτε ήταν το κομμάτι που σου θύμιζε κυρίως τη μητέρα ή τη γιαγιά σου. Αυτό όμως άλλαξε όταν fashion experts όπως η Jeanne Damas αλλά και top models όπως η Kaia Gerber και η Kendall Jenner ξεκίνησαν να τις προσθέτουν στα street style looks τους και να μας δείχνουν πως οι ζακέτες μπορούν να είναι stylish, πολύ θηλυκές και πως μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Πλέον οι ζακέτες –και κυρίως οι πλεκτές ζακέτες- θεωρούνται ένα από τα must have κομμάτια που κάθε κομψή γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της.

Ειδικά φέτος την άνοιξη, οι ζακέτες πρωταγωνιστούν στα fashion trends και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τις φορέσεις. Παρακάτω σου δείχνουμε τους αγαπημένους μας.

#1

Ένα από τα key items της φετινής άνοιξης είναι σίγουρα η πλεκτή ζακέτα, αφού σε αυτή τη μεταβατική περίοδο μπορεί να λειτουργήσει και ως πανωφόρι. Μπορείς να τη φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους καθημερινά, ενώ ταιριάζει με τόσο με παντελόνια και ολόσωμες φόρμες όσο και με φούστες ή φορέματα.

Εάν θέλεις τα ανοιξιάτικα looks σου να αποπνέουν έναν γαλλικό αέρα, αυτό το look της Jeanne Damas είναι ιδανικό. Αρκεί να συνδυάσεις το jean παντελόνι σου με ένα t-shirt ή πουκάμισο και να ολοκληρώσεις το look με μία πλεκτή ζακέτα. Τόνισε τη μέση σου με μία λεπτή ζώνη και το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ κομψό.

Loading...

#2

Μία μακριά ζακέτα αξίζει επίσης μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου. Συνδύασε την με υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο για ένα ανοιξιάτικο office look ή με ένα t-shirt και sneakers για τις casual βόλτες σου.

Loading...

#3

Εάν θέλεις να προσθέσεις ένα διαφορετικό κομμάτι στη συλλογή σου φέτος την άνοιξη, τότε μία ζακέτα με γούνα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές, αφού θα κάνει τα street style looks σου να ξεχωρίσουν σίγουρα.

Loading...

Extra Tip

Φέτος την άνοιξη, οι ζακέτες σε pastel αποχρώσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον κόσμο της μόδας. Λιλά, baby pink και blue,πράσινο mint ή κίτρινο pastel σε πλεκτές ζακέτες που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ