Follow us

Οι τάσεις που δεν αποχωρίζονται τα It Girls αυτόν τον μεταβατικό μήνα

Αποχαιρετώντας το χειμώνα διαμορφώνεις ξανά την καθημερινή σου γκαρνταρόμπα και τα παρακάτω trends έχουν σίγουρα μία θέση σε αυτήν.

street style cover Abaca/www.visualhellas.gr

Τα ανοιξιάτικα σύνολα δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Ο μεταβατικός καιρός μπερδεύει και το ντύσιμό σου χρειάζεται μια μικρή περίοδο προσαρμογής. Για να μη χάσεις χρόνο, ανατρέξαμε για μία ακόμα φορά στα πιο διάσημα κορίτσια του Instagram που συνδυάζουν με επιτυχία τα ανοιξιάτικα παντελόνια / μπλούζες μαζί με τα χειμερινά σακάκια/ jacket, δημιουργώντας τα ιδανικά looks. Δες παρακάτω τα κομμάτια κλειδιά και τις τάσεις που συνθέτουν τις εμφανίσεις τους.

Denim

Loading...

Το πολυαγαπημένο ύφασμα ανανεωμένο, σε νέες φόρμες και οπτική, βρίσκεται όπως κάθε σεζόν και φέτος τα πιο ενημερωμένα σύνολα. Aπό παντελόνια τζιν γυναικεία μέχρι καπέλα και τσάντες, το denim συνδυάζεται με τα πάντα, δίχως να απογοητεύει.

Leggings

Loading...

Με την άνεση να έχει την τιμητική της, το κολάν έχει επιστρέψει για να μείνει. Κολάν καμπάνα, κλασικό, "stirrup” με λάστιχο ή split hem με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος, πρωταγωνιστεί σε όλες του τις εκδοχές και ιντριγκάρει τα κορίτσια της μόδας.

Ασύμμετρα tops

Loading...

Τα ασύμμετρα tops αποτελούν τις ιδανικές μπλούζες για κολάν, φόρμες, jeans και basic παντελόνια. Με ανάλαφρη διάθεση και σέξι χαρακτήρα λόγω των ακάλυπτων ώμων τους, αναβαθμίζουν κάθε outfit με μία μόνο κίνηση.

Kαρό

Loading...

Tο καρό μοτίβο έχει την τιμητική τους στις αποχρώσεις του κίτρινου, του πράσινου και του μπεζ. Φλερτάροντας ανάμεσα σε homewear και outerwear, το συναντάμε σε καρό παντελόνι, oversized top και pajama set. Αναβαθμίζει το στιλ και – κυρίως – φτιάχνει τη διάθεση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ