Follow us

Ελένη Φουρέιρα | Η πολυσυζητημένη εμφάνισή της στο 3ο live του House of Fame

Οι λεπτομέρειες του hot look της.

Ελένη Φουρέιρα Instagram

Το τρίτο live του "House of Fame" μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαρτίου μέσα από τη συχνότητα του SKAI. Εκτός από τις επιδόσεις των διαγωνιζομένων, αυτό που για ακόμη μια φορά περίμεναν να δουν οι τηλεθεάτριες του show δεν ήταν άλλο από το τί θα φορέσει η λαμπερή του παρουσιάστρια, Ελένη Φουρέιρα.

House of Fame | H απαστράπτουσα εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο 2ο live

'Οπως λοιπόν και κάθε φορά, η pop τραγουδίστρια εντυπωσίασε κλέβοντας τις εντυπώσεις με μια maxi πλεκτή πορτοκαλί couture δημιουργία με κρύσταλλα, δια χειρός του σχεδιαστικού διδύμου Natar Georgiou. Με σκίσιμο μέχρι πολύ ψηλά στο ύψος του αριστερού της ποδιού και cut-out κάτω από το στήθος, η παρουσιάστρια απογείωσε το φόρεμα αυτό και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα hot. Το look ολοκλήρωσε με σκουλαρίκια κρίκους του Οίκου Danelian, ενώ στιλίστας της ήταν και πάλι ο Μάρκος Ανδριώτης.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Χρήστος Μπαϊραμπάς δημιουργώντας ένα one side χτένισμα με ανοιχτές μπούκλες ενώ το highlight του statement λαμπερού μακιγιάζ της δια χειρός Παντελή Τουτουνζή ήταν η χρυσή matchy-matchy με την απόχρωση του φορέματος μπρονζέ σκιά. Το peachy ρουζ έδωσε μια νότα "ζωντάνιας" στα μάγουλα και τα ζυγωματικά της με το beauty αποτέλεσμα να είναι αντάξιο του outfit.

Δες την εμφάνισή της στο 3ο live του Houseof Fame

Loading...

δ

Ελένη Φουρέιρα | Η πολυσυζητημένη εμφάνισή της στο 3ο live του House of Fame

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ