Follow us

Στα πούπουλα από τον στιλίστα της η Μαρία Μπεκατώρου | Το look στο 3ο YFSF All Star

Η ρομαντική της εμφάνιση.

Μαρία Μπεκατώρου Instagram

Το τρίτο live του "Your Face Sounds Familiar - All Star" προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 14 Μαρτίου, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η λαμπερή οικοδέσποινα του show, Μαρία Μπεκατώρου, πραγματοποίησε μια εκκεντρική εμφάνιση με ρομαντικό αέρα και girly ύφος.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα στράπλες maxi οινοπνευματί φόρεμα με κρόσσια, δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Με ζώνη ασορτί απόχρωσης στη μέση, ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της με τον πιο κομψό τρόπο. Το look της, που επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο στιλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, ολοκλήρωσε με σκουλαρίκια της σχεδιάστριας Myrto Danelian (@danelian_diamonds) και ίδιας απόχρωσης παπούτσια Tsakiris Mallas.

Δες την εμφάνισή της:

Στα πούπουλα από τον στιλίστα της η Μαρία Μπεκατώρου | Το look στο 3ο YFSF All Star

Loading...

Loading...

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η make up artist της, Έλσα Πρωτοψάλτη δημιούργησε ένα εξίσου soft και ρομαντικό αποτέλεσμα, με έμφαση στο βλέμμα και smokey eye look σε συνδυασμό με ανοιχτά ροδακινί χείλη με glossy υφή. Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης επιμελήθηκε το χτένισμά της, μια χαμηλή κομψή αλογοουρά με έντονη πλαϊνή χωρίστρα.

Πώς σου φαίνεται;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ