Follow us

Διαχρονικά κοσμήματα που αναβαθμίζουν το στιλ από το Golden Hall

Τα ανακαλύψαμε κάνοντας digital window shopping στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο.

62033460_1

Τα ψώνια στα καταστήματα, τα δοκιμαστήρια, η εξυπηρέτηση των υπαλλήλων, οι βόλτες με φίλες, ο καθιερωμένος καφές, το φαγητό στα εστιατόρια, ο συνωστισμός (όσο κι αν φοβάμαι να το γράψω), τα απλά, τα καθημερινά και όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα έγιναν επιθυμία μαζί και νοσταλγία. Η βόλτα στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο μας έχει λείψει πολύ.

Ωστόσο, τα όνειρα και η φαντασία μας καλπάζουν και η πρώτη εξόρμηση στο Golden Hall -με το που ανοίξει και πάλι τις πόρτες του- έχει σχεδιαστεί κατά γράμμα. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και με την ασφάλεια που υπόσχεται το εμπορικό κέντρο, θα ζήσουμε και πάλι τις αγαπημένες μας συνήθειες. Ακόμη και τι θα ψωνίσουμε έχουμε οραματιστεί, μετά από ατελείωτες ώρες ψηφιακού window shopping στην κατηγορία House Of Style. Η shopping list μας είναι έτοιμη και περιλαμβάνει μόνο κοσμήματα.

Γεωμετρικά σκουλαρίκια, μοντέρνα κολιέ και κομψά βραχιόλια με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, χρώματα και σύμβολα θα γίνουν δικά μας. Δες τα όλα παρακάτω και μη διστάσεις να κάνεις κι εσύ ένα δώρο στον εαυτό σου, όταν θα έχεις και πάλι την ευκαιρία να επισκεφθείς το Golden Hall.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ