Follow us

Πώς θα επιλέξεις το σωστό νούμερο σε εσώρουχα ψωνίζοντας online

Όλα τα tricks που χρειάζεται να γνωρίζει μία fashion expert.

street style Abaca/www.visualhellas.gr

Τους τελευταίους μήνες, ένα από τα αγαπημένα hobby όλων των γυναικών, με το οποίο λατρεύουν να απασχολούν τον ελεύθερο χρόνο τους είναι το online shopping. Ακριβώς ό,τι λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας, νέες συλλογές, κομμάτια που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τους δίνατε την αξία που τους αρμόζει βρίσκονται μερικά clicks μακριά σας.

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως όσο απολαυστικό κι αν είναι το online shopping άλλη τόση προσοχή χρειάζεται εκ μέρους σας. Ειδικά, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως η αγορά εσωρούχων.

Τα σωστά εσώρουχα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες εάν θέλετε να δημιουργήσετε μία κομψή εμφάνιση. Η επιλογή του σωστού εσωρούχου είναι απαραίτητη καθώς διαφορετικά τα ρούχα δεν στρώνουν με τον καλύτερο τρόπο και εσείς δεν προσφέρετε στο σώμα σας την απαραίτητη στήριξη που χρειάζεται. Μεγαλύτερη έμφαση θα πρέπει να δώσετε μάλιστα στην επιλογή των σουτιέν, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ακόμα πιο δύσκολο όταν κάνετε τις αγορές σας online.

Συνέχισε την ανάγνωση στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ