Follow us

Πώς να διαλέξεις τα ιδανικά γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σου

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις γυαλιά ηλίου ώστε να επιλέξεις εκείνα που σε κολακεύουν περισσότερο.

street style Abaca/www.visualhellas.gr

Θέλεις να πάρεις ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιά ηλίου; Εκ πρώτης όψεως, ακούγεται σαν μια απλή υπόθεση. Όποια όμως έχει σταθεί με τις ώρες μπροστά σε έναν καθρέφτη δοκιμάζοντας δεκάδες ζευγάρια, κάνοντας γκριμάτσες και μη μπορώντας να αποφασίσει ποιo τελικά της πάει περισσότερο, ξέρει ότι δεν είναι τόσο εύκολη!

Τα σωστά γυαλιά είναι αυτά που όχι μόνο ταιριάζουν στο στυλ σου αλλά και δείχνουν απολύτως αρμονικά πάνω στο πρόσωπό σου, ενώ κάνουν τις γραμμές και τις αναλογίες του να φαίνονται πιο συμμετρικές.

Για το λόγο αυτό, το βασικό κριτήριο επιλογής ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου (θα έπρεπε να) είναι το σχήμα του προσώπου. Βάσει αυτού θα μπορέσεις να εντοπίσεις το ακριβές μέγεθος, σχήμα και πάχος του σκελετού των γυαλιών που θα είναι απλώς τέλεια για σένα!.

Ακολούθησε αυτά τα tips και να είσαι σίγουρη ότι φέτος θα διαλέξεις τα γυαλιά ηλίου που σου ταιριάζουν περισσότερο.

Εάν έχεις οβάλ πρόσωπο

Οι ισορροπημένες αναλογίες και η συμμετρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του οβάλ προσώπου που θεωρείται το πιο αρμονικό σχήμα. Δεν υπάρχουν στην περίμετρο σημεία που προεξέχουν ή αντίθετα υποχωρούν από το περίγραμμά του και τόσο οι καμπύλες όσο και οι γωνίες είναι αρμονικές, χωρίς εντάσεις.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ