Δανάη Μπάρκα | Σου δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο να αναβαθμίσεις τα casual looks σου

Εξέλιξε το στιλ σου με μικρές και εύκολες κινήσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Όσα ρούχα κι αν έχουμε στη συλλογή μας όσα looks κι αν έχουμε αποθηκεύσει με σκοπό να τα αντιγράψουμε κάποια στιγμή, πάντα θα υπάρχουν ημέρες που το combo τζιν παντελόνι και λευκό t-shirt είναι η μόνη μας επιλογή. Safe, κομψός και διαχρονικός, αυτός ο συνδυασμός θα μας βγάζει ασπροπρόσωπες κάθε εποχή και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Ευτυχώς για εμάς μάλιστα, υπάρχει τρόπος για να αναβαθμίσουμε ένα τέλειο basic σύνολο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε πολύ χρόνο. Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή επιλογή των αξεσουάρ και πολύ περισσότερο στα παπούτσια. Ένα ζευγάρι πολύχρωμα sneakers ή loafers σε κάποια ιδιαίτερη απόχρωση για τις casual chic εμφανίσεις μας, ένα ζευγάρι ankle boots σε ιδιαίτερη απόχρωση ή μοτίβο ή ένα statement ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα θα είναι η πινελιά που θα κάνει το σύνολο μας να ξεχωρίσει.

Αυτό το styling tip ακολούθησε και η Δανάη Μπάρκα, η οποία φόρεσε ένα μαύρο denim παντελόνι με λευκό t-shirt και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι ankle boots με τετράγωνο τακούνι σε metallic αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα είναι cool, πολύ ανοιξιάτικο και σίγουρα ξεχωριστό.

Δανάη Μπάρκα | Η παρουσιάστρια του Mega έχει δοκιμάσει (σχεδόν) όλες τις αποχρώσεις και μήκη μαλλιών

Συνεχώς εάν σκέφτεσαι να ανανεώσεις τη συλλογή σου από παπούτσια, εκτός από τα basic κομμάτια, αξίζει να επενδύσεις και σε μερικά πιο ιδιαίτερα παπούτσια. Πειραματίσου με στιλ, αποχρώσεις και υφές και είναι σίγουρο πως θα δεις τα looks σου να εξελίσσονται.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Pregnancy Style | Τα ωραιότερα looks της Chiara Ferragni από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Scandi Style | 3 influencers μοιράζονται τα μυστικά που κάνουν τα looks τους να ξεχωρίζουν