Follow us

Νέο επεισόδιο House of Fame, "neon dress" για την Ελένη Φουρέιρα

Όλες οι λεπτομέρειες του look της.

Ελένη Φουρέιρα Instagram House of Fame

Το τέταρτο live του "House of Fame" παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαρτίου μέσα από τη συχνότητα του SKAI. Εκτός από τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων της "Μουσικής Ακαδημίας", αυτό που για ακόμη μια φορά ανυπομονούσαν να δουν οι fans του show δεν ήταν άλλο από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα | Η πολυσυζητημένη εμφάνισή της στο 3ο live του House of Fame

Η λαμπερή οικοδέσποινα του show έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση αποσπώντας όλα τα βλέμματα. Πιο συγκεκριμένα, η pop τραγουδίστρια επέλεξε στο τέταρτο live να αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της προτιμώντας ένα μίνι μήκους τιραντέ neon κίτρινο φόρεμα με σκίσιμο, δημιουργία του David Koma ο οποίος ντύνει μεταξύ άλλων τη JLο και την Dua Lipa. Το look που επιμελήθηκε ο στιλίστας της Μάρκος Ανδριώτης, ολοκλήρωσε με ίδιας σχεδόν απόχρωσης ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas, λαμπερά R by Rania Xefteri jewellery κοσμήματα, σκουλαρίκια και κολιέ.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, αυτή τη φορά είδαμε την Ελένη Φουρέιρα με sleek ίσια μαλλιά και χωρίστρα στη μέση, χτένισμα που θα προτιμούσαμε να βλέπαμε συχνότερα. Τέλος, η τραγουδίστρια τίμησε πάλι την τάση του matchy - matchy στο beauty look της, ταιριάζοντας την απόχρωση του φορέματος με της neon κίτρινης σκιάς της και του μανικιούρ της.

Δες την εμφάνισή της στο 4ο live του House of Fame

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ