Follow us

Η νέα συλλογή της Havaianas θα σε μεταφέρει νοερά σε ξέγνοιαστες στιγμές

Και θα σε γεμίσει χρώμα και χαρά.

HAVAIANAS Courtesy of Havaianas

Όλοι ονειρευόμαστε την επιστροφή στην κανονικότητα, υπέροχες στιγμές με φίλους έξω από το σπίτι και διακοπές. Μέχρι να έρθουν όλα αυτά κρατάμε την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας και συνεχίζουμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

Από την πλευρά μας, ίσως να μην μπορούμε πρακτικά να σε ταξιδέψουμε στα ελληνικά νησιά ή σε εξωτικά μέρη... σίγουρα όμως μπορούμε να σε φέρουμε πιο κοντά στην πολυπόθητη αίσθηση διακοπών που όλοι χρειαζόμαστε, μέσα από τη νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 της Havaianas.

Μια τεράστια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, από σαγιονάρες και σανδάλια, μέχρι αξεσουάρ και μαγιό υπόσχονται να σου φτιάξουν τη διάθεση και να ικανοποιήσουν το στυλ και το γούστο σου. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, θα βρείς σχέδια που θα σε συναρπάσουν.

Η συλλογή city sandals St. Tropez θα φέρει υπέροχα λουλουδάτα prints (και όχι μόνο) στα πόδια σου, η συλλογή Sparkle θα κάνει πιο λαμπερή κάθε ώρα της ημέρας σου και τα μοντέλα της συλλογής beach sandals Sunny II σε έντονα POP χρώματα θα φωτίσουν κάθε εμφάνισή σου και θα πάνε το color blocking σε άλλο επίπεδο.

Η νέα συλλογή της Havaianas θα σε μεταφέρει νοερά σε ξέγνοιαστες στιγμές
HAVAIANAS
HAVAIANAS_SUNNY

Παράλληλα, η συλλογή Urban θα σου αποδείξει ότι το στυλ και η άνεση πάνε χέρι-χέρι, η οικογένεια Logomania, που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μοντέλα, θα σου προσφέρει μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων και σχεδίων που υπόσχονται να ολοκληρώσουν υπέροχα το κάθε σου σύνολο και η συλλογή Brasil Fresh θα φέρει το βραζιλιάνικο καλοκαίρι στα πόδια σου.

HAVAIANAS_URBAN WAY
HAVAIANAS_TOP LOGOMANIA HIGHTECH
HAVAIANAS_BRASIL FRESH

Ανακάλυψε όλα τα μοντέλα της νέας συλλογής:

https://www.havaianas-store.com/en/new-collection

Social Media:

Facebook

Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ