Chiara Ferragni | Το κομμάτι που δεν αποχωρίστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Το go-to item του maternity στιλ της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, έφερε στον κόσμο σήμερα, 23 Μαρτίου, η Chiara Ferragni. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της το στιλ της παρέμεινε άψογο, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε πως αναδείκνυε τόσο ωραία τα ρούχα της, με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Στους πρώτους μήνες, η διάσημη influencer, δεν ήθελε ακόμα να αποκαλύψει στους followers της πως περιμένει δεύτερο παιδί και φορούσε κυρίως φαρδιά παντελόνια και μακριές μπλούζες- εμφανίσεις που ακόμα υποστηρίζει για την άνεση τους. Ύστερα από τη γνωστοποίηση της χαρμόσυνης είδησης, όμως, δεν άργησε να ξαναβάλει στη διαδικτυακή της καθημερινότητα στενές μίνι φούστες και φορέματα. Kάθε της look ολοκληρωνόταν με σακάκι. Το κλασικό blazer υπήρχε στη ντουλάπα της στα hot χρώματα που ξεχώρισαν στα catwalks της σεζόν Spring/Summer 2021. Από ροζ μέχρι παστέλ γαλάζιο και neon πράσινο, έδινε χαρακτήρα και ένα polished εφέ σε όλες τις casual εμφανίσεις της.

Για να τις αντιγράψεις, φόρεσε το αγαπημένο σου σακάκι σε matching looks, με παντελόνι ή φόρμα στον ίδιο ακριβώς χρωματικό τόνο. Εναλλακτικά προτίμησε κολάν και sneakers που θεωρούνται επίσης super cool.