Follow us

Η office wear συλλογή που ταιριάζει στη μόδα τώρα

Σύνολα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και την πολυπόθητη επιστροφή στο γραφείο.

Yiorgos Michoudis Courtesy of Yiorgos Michoudis

H πανδημία μεταξύ άλλων μου έμαθε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Στο πρώτο lockdown κλήθηκα από το πουθενά να μείνω στο σπίτι και η τηλεργασία, οι φόρμες και οι πιτζάμες έμοιαζαν ιδιαίτερα δελεαστικές. Ωστόσο, γρήγορα νοστάλγησα τα οffice looks, τη ρουτίνα, τις συνήθειες και την παλιά μου καθημερινότητα που μπήκε σε μία απρόσμενη αναμονή που με ταρακούνησε.

Σήμερα, τα δεδομένα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα, ωστόσο, σχεδόν προσαρμόστηκα στη νέα "κανονικότητα", προσπαθώντας να βρω τις ισορροπίες. Έτσι, περιποιούμαι και πάλι τον εαυτό μου και φοράω καθημερινά chic ρούχα που με κολακεύουν, ύστερα από δύο- τρία παραπανίσια κιλά του εγκλεισμού. Ο λόγος για τα κομμάτια του σχεδιαστή Yiorgos Michoudis που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και όλες τις ηλικίες.

Η office wear συλλογή που ταιριάζει στη μόδα τώρα

Από πουκάμισα με έντονους γιακάδες και ιδιαίτερα μανίκια -άκρως θηλυκά με έμφαση στις ραφές και τα πολυτελή υφάσματα- μέχρι tailored ψηλόμεσα παντελόνια και παντελόνες, φούστες πλισέ, κλος ή pencil type που χαρίζουν άνεση και τονίζουν την θηλυκότητα, στις made in Greece συλλογές Yiorgos Michoudis βρήκα δυναμικά items που απογειώνουν το power dressing. Με minimal αισθητική, χαλαρές σιλουέτες, clean cut γραμμές και ποιοτικά υλικά, τα ρούχα Yiorgos Michoudis ταιριάζουν στη μόδα τώρα και φτιάχνουν τη διάθεση.

Yiorgos Michoudis

Yiorgos Michoudis

Αν θέλεις να τα υιοθετήσεις στο στιλ σου, άντλησε έμπνευση μέσα από τα αγαπημένα μου σύνολα και επισκέψου το yiorgosmichoudis.com, το Facebook, το Instagram και το Youtube του σχεδιαστή. Θα εντοπίσεις ό,τι χρειάζεσαι και οι τιμές του δε θα σε απογοητεύσουν.

Yiorgos Michoudis
Yiorgos Michoudis
Yiorgos Michoudis
Yiorgos Michoudis

Yiorgos Michoudis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ