Follow us

Οι τάσεις στο denim που κυριαρχούν στο Instagram

Οι πιο σύγχρονοι τρόποι να φορέσεις denim τώρα.

street style Abaca/www.visualhellas.gr

Αν έπρεπε να επιλέξουμε το πιο διαχρονικό ύφασμα της γυναικείας ντουλάπας, θα ποντάραμε στο denim. Άνετο, απλό και εύκολο στο να συνδυαστεί τόσο με καθημερινά όσο και με πιο βραδινά κομμάτια και αξεσουάρ, κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες στα πιο στιλάτα σύνολα.

Στο Instagram, τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί σε παντελόνια. Από wide leg και baggy μέχρι mom fit και straight leg, τα τζιν παντελόνια κρατούν τα πρωτεία των looks των Influencers. Tόσο σε κλασικά μπλε όσο και σε παστέλ χρώματα, τις συντροφεύουν σε κάθε περίσταση, δίχως να απογοητεύουν. Από τη λίστα δε λείπει το λευκό τζιν, το οποίο συνδυάζουν με πουκάμισα, καπαρντίνες και τζιν μπουφάν σε γήινες αποχρώσεις. Οι πιο τολμηρές επενδύουν και στο ψηλόμεσο τζιν σορτς, τη βερμούδα, τη σαλοπέτα και την ολόσωμη φόρμα, που αποτελούν τις πιο ενδιαφέρουσες εναλλακτικές που δεν περνούν απαρατήρητες.

Για να αντιγράψεις τις εμφανίσεις τους, παρακάτω ακολουθούν cool denim σύνολα που θα σε εμπνεύσουν από πλευράς styling. Πάρε ιδέες και απογείωσε το στιλ σου με κομμάτια που βρίσκονται στη ντουλάπα σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ