Follow us

Di Petsa | Μία Ελληνίδα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η σχεδιάστρια μιλάει στο harpersbazaar.gr για τη συλλογή της "I Am My Own Mother" που παρουσίασε στην κορυφαία εβδομάδα μόδας.

Di Petsa Courtesy of Di Petsa

Το όνομα της Di Petsa γνώρισε μεγάλη απήχηση στα ελληνικά μίντια, όταν το περασμένο καλοκαίρι το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid επέλεξε μία από τις signature δημιουργίες της, το "wet-look" φόρεμα, για να φωτογραφηθεί με φουσκωμένη κοιλιά και να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Η Δήμητρα Πέτσα, όμως, ήταν ήδη γνωστή στον κόσμο των νέων ανερχόμενων ταλέντων της μόδας: είχε ήδη κάνει το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, είχε κερδίσει μια θέση στη λίστα του Dazed με τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες της νεανική κουλτούρας για το 2020 και η Gigi δεν ήταν η πρώτη celebrity που πόζαρε με τις ιδιαίτερες δημιουργίες της.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει διανύσει ήδη την απόσταση ανάμεσα στα πρώτα βήματα ενός ταλαντούχου νέου με όνειρα και την αναγνώριση, εν προκειμένω διεθνή, ενός φτασμένου επαγγελματία. Η Di Petsa παρουσίασε τη FW21 συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και μίλησε στο harpersbazaar.gr για τη νέα της collection "I Am My Own Mother", τα workshop που της χάρισαν έμπνευση, και τις προσδοκίες της για τη συλλογή και το brand της.

Paris Fashion Week

"To Παρίσι ήταν πάντα μέσα στην καρδιά μου, εκεί παρουσίασα το πρώτο μου show, όταν τελείωσα το Πανεπιστήμιο, εκεί κάνουμε τα showrooms, έχω κάνει εκθέσεις, έχω φίλους, πάντα επιστρέφω σ' αυτό. Το νιώθω σαν ένα δεύτερο Λονδίνο, που το Λονδίνο είναι η πόλη μου", εξηγεί η Δήμητρα Πέτσα για τη επιλογή της να παρουσιάσει αυτή τη φορά στη γαλλική πρωτεύουσα. "Νιώθω περήφανη που συμμετείχα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Επειδή έχουμε δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα, όταν πλέον φτάσαμε σ' αυτή ήταν σαν μια δικαίωση, σαν κάποιος να σου λέει "καλά, τα πας"", αναφέρει η Δήμητρα.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ