Follow us

Μαρέβα Μητσοτάκη | Η εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο και το ιδιαίτερο βραχιόλι που συζητήθηκε

Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισής της.

Μαρέβα Μητσοτάκη Npd

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ένα επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν φυσικά η Δούκισσα της Κορνουάλλης, Καμίλα, η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Φρανσουά Παρλί και η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες ήταν όμως η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία επέλεξε ένα κομψό σύνολο που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μαρέβα Μητσοτάκη | Η εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο και το ιδιαίτερο βραχιόλι που συζητήθηκε

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρέβα Μητσοτάκη, επέλεξε μία σκουρόχρωμη μπλε τουαλέτα σε γραμμή αμπίρ, δημιουργία του Ελληνο-Αυστριακού σχεδιαστή Marios Schwab, ο οποίος ανέλαβε πριν λίγους μήνες καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Zeus and Dione. Οι πτυχώσεις του παρέπεμπαν σε αρχαιοελληνικό ένδυμα, κάτι το οποίο σχολιάστηκε πολύ θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαρέβα Μητσοτάκη

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού ολοκλήρωσε το σύνολό της με διακριτικά και κομψά κοσμήματα, ανάμεσά τους ένα φαρδύ χρυσό βραχιόλι με σκαλιστές τις χρονολογίες "1821" και "2021", το οποίο σχεδίασε η ίδια ειδικά για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, σε συνεργασία με τεχνίτες από τα Γιάννενα. To βραχιόλι είναι διαθέσιμο στη μπουτίκ της Ileana Makri.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι απόλαυσαν το μενού με την υπογραφή του Έλληνα βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Οι κυρίες έλαβαν επίσης ως δώρο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα τσαντάκι δημιουργία του brand Callista και ένα επετειακό μεταξωτό μαντήλι που σχεδίασε η Μαίρη Κατράτζου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ