Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το denim κομμάτι που μπορείς να φορέσεις με άπειρους τρόπους

Γιατί αξίζει να το προσθέσεις στη συλλογή σου;

katerina kainourgiou NDP Photo Agency

Τα denim κομμάτια έχουν μία ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα και την καρδιά μας, αφού μας προσφέρουν την ευκολία να ντυνόμαστε κομψά και γρήγορα στην καθημερινότητα μας. Εκτός από τα διαχρονικά αγαπημένα μας jeans υπάρχει και κάποιο άλλο denim κομμάτι που είναι το ίδιο stylish, ακόμα πιο άνετο και σίγουρα αξίζει να έχουν στην ανοιξιάτικη συλλογή μας. Ποιο είναι αυτό;

Την απάντηση στην ερώτηση μας δίνει η Κατερίνα Καινούργιου με ένα post της στο Instagram. Η παρουσιάστρια φόρεσε μία ολόσωμη denim φόρμα, η οποία είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο και τη συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες σε μπλε χρώμα και suede δέρμα. Οι denim ολόσωμες φόρμες ταιριάζουν με τα πάντα και είναι ιδανικές για διαφορετικές περιστάσεις.

Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί στο γραφείο με τις αγαπημένες σου γόβες ή μποτάκια με τετράγωνο τακούνι ώστε να νιώθεις άνετα, αλλά και με sneakers ή loafers στις casual βόλτες σου στην πόλη. Φυσικά, το denim σε βοηθά να πειραματιστείς με παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ σε ιδιαίτερες αποχρώσεις και μοτίβα και να δημιουργήσεις τους πιο ξεχωριστούς συνδυασμούς για αυτή την εποχή. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πολύχρωμο φουλάρι ως ζώνη ή να φορέσεις ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια που θα κάνουν το look σου να ξεχωρίσει. Επίσης, εάν βαρεθείς την ολόσωμη φόρμα σου μπορείς να τη μετατρέψεις σε παντελόνι, συνδυάζοντας τη με ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...

Κατερίνα Καινούργιου | Υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση της μόδας για τη φετινή άνοιξη με ένα Lynne σύνολο

Kανείς δε φοράει το κοστούμι καλύτερα από την Κατερίνα Καινούργιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ