Follow us

10 ανοιξιάτικες αγορές από τη νέα συλλογή της attrattivo που θα κάνουν το στιλ σου να ξεχωρίσει

Ποια κομμάτια αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου;

attrattivo Instagram @attrattivo_official

Πλέον βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ξεκινήσει από νωρίς την ανανέωση της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας με νέα κομμάτια. Εκτός από τα basic items που κάθε χρόνο αγοράζουμε, υπάρχουν και κάποιες άλλες έξυπνες αγορές που αξίζει να κάνουμε για να εξελίξουμε το στιλ μας.

Μερικά από τα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις αυτή τη σεζόν τα ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της attrattivo για τη νέα σεζόν. Χαρούμενα χρώματα και ιδιαίτερα μοτίβα που δεν έχεις ξαναδεί, άνετες γραμμές και κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τη νέα συλλογή της attrattivo να ξεχωρίσει.

Ποια είναι τα αγαπημένα μας κομμάτια;

Αυτή την περίοδο, σίγουρα αξίζει να αποκτήσεις μερικά νέα φορέματα. Floral ή μονόχρωμα, έχεις τη δυνατότητα να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να νιώθεις πολύ θηλυκή και κομψή. Εξίσου σημαντικά είναι και τα tops που ταιριάζουν με jean κι υφασμάτινα παντελόνια. Εμείς ξεχωρίσαμε τουνίκ και floral πουκάμισα που θα σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση. Ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια είναι και οι ζιπ κιλότ, οι οποίες είναι άκρως κολακευτικές και ευκολοφόρετες.

Εάν ετοιμάζεσαι λοιπόν να κάνεις τις online αγορές σου, παρακάτω εμείς ξεχωρίσαμε και σου παρουσιάζουμε δέκα attrattivo κομμάτια που θα εξελίξουν το στιλ σου φέτος την άνοιξη.

Πουκάμισο μακριμάνικο attrattivo

Παντελόνι τζιν boyfriend attrattivo

Ζιπ κιλότ μονόχρωμη attrattivo

Κιμονό με σχέδια attrattivo

Φόρεμα μακρύ εμπριμέ attrattivo

Μπουφάν με φερμουάρ attrattivo

Σακάκι λινό attrattivo

Παντελόνα ψηλόμεση μονόχρωμη attrattivo

Φόρεμα φλοράλ με ζώνη attrattivo

Τουνίκ με μακρύ μανίκι attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ